home office calışıyorum dışarıya bile çıkacak arkadaşım yok hepsi evlendi sorumlulukları değişti
30 yaşındaki ben nasıl ve nerde sosyalleşebilirim?
home office calışıyorum dışarıya bile çıkacak arkadaşım yok hepsi evlendi sorumlulukları değişti
30 yaşındaki ben nasıl ve nerde sosyalleşebilirim?
Yüzlerce yapılacak şey var.
Şehrindeki fuarlara gidebilirsin. Pozitif neşeli güler yüzlü olur merhaba demeyi bilirsen tonla insanla tanışabilirsin. Örneğin ben pazartesi kitap fuarına gittim ve tonla insanla tanıştım.
Sinema tiyatro opera bale müzikal konser dans gösterilerine katılabilirsin.
Hobi edinip hobi kurslarına katılabilirsin. Dans kursu örneğin
Şehrindeki üniversite etkinlikleri diğer etkinlikler paneller zirveler geceler galalar fuarlar festivallere katılabilirsin.
Yani o kadar çokki say say bitmez.
Ben Ankara 'da yaşıyorum ve film eleştirmenleri etkinlik düzenliyor önce filmi izliyor sonra hakkında konuşuyorlar oralara katılıyorum. Yine fotoğraf eleştirmenleri var. Yakında karavan ve yat fuarı var ona katılacağım derken bende home ofis çalışıyorum ama gayette aktif olmaya çabalıyorum.
ya da kişisel gelişim haftası adı altında 4 gün 4 ünlü getirmişler söyleşi imza fotoğraf çekimi oluyor bunlara gidilebilir ek olarak kitap imza günleri vs değerlendirilebilir. Kısaca yapılacak işler bitmez. Şehrindeki üniversite ögrenci toplulukları sanayi odaları ticaret odaları dernekler vakıflar belediyeler devamlı etkinlik yapar değerlendirmelisin.
Cevap
15Cevap
Farklı hobiler edinebileceğim kaliteli kuralara gidebilirsin. Genelde hobi amaçlı bir yerlere giden insanlar sıcakkanlı olur tanışman kolaydır
Cok tesekkür ederim
Ya çok saçma yazmış telefon tamamlamış ama anlamışsın sen. Kuralar yazmış kurs demek istemiştim, rica ederim
Kurslara git, cluba git spora git başka yapacak bir şey yok yani
Ya rica etsem işin ne kız arkadaşım arıyorda hom ofis lütfen rica etsem söyler misin
Sosyalleşmek için arada dışarı çık yüzmeye git spor yap hiç mi arkadaşın yok
mesleğiniz nedir bende home office bakıyorm da bulamadım
iddialı olan kadının sosyalleşmesine gerek yok. sosyalleştirilir zaten. ANLAYANA...
Ne işinde çalışıyorsunuz
Disariya cik eski arkadaslarinla bulus
Aynı sorunu yaşıyorum
Gel bara gidelim akşam
Mesleğin ne peki tam olarak?
?
Hey?
Kursa git
Sosyal medyadan birileri ile tanış
Tinderdan ya da değişik kurslardan olabilir
Kendini işe verirsin
tam yerindesin bnce