Biz nikahlıyız, 2 gün sonra düğünümüz var. Eşim bize geldi oturmaya, ailemin yanında tutturdu işe gideceksin, burası gibi değil, babanın evi gibi değil diye, şakayla karışık lafları söylüyor. Nişanlıyken de ben çalışan eş istemem diyordu, ailesi falan da öyle diyordu, şimdi de başka diyor, beyefendi sen el kızısın çalışacaksın, ben de çocuğumu çalıştırmam diyor. El kızısın demesine bir sinir oldum, kavga ettim annemin babamın yanında. Ben senin karınım, soyadını taşıyorum, el kızı da ne demek diye. Sonra tartıştık, kapıyı çarptı, seninle mi uğraşacağım, yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum, bıktım senden deyip gitti.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, düğün öncesi bu kadar yıpratıcı bir konuşma yaşaman çok üzücü. 😔 Bu durum kesinlikle normal değil ve eşinin ‘el kızı’ gibi ifadeler kullanması, üstelik ailenin yanında, kabul edilemez bir tavır. Evlilik karşılıklı sevgi, saygı ve güven ister. Bu sözler evlilik öncesi ciddi bir uyarı sinyali. Bu tavırlar ilerde nasıl değişir diye iyi düşünmelisin. İç sesine kulak ver. ❤️