2 kere evlendi, ayrıldı, küçük bi çocuğu var, kendisi 40 yaşında koltuk döşeme yapıyor ama çalışmıyor, ailesinin evinde tüm gün yatıyor, film izliyor, uyuyor bu normal mi? Bu nasıl yola getirilir
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 kere evlendi, ayrıldı, küçük bi çocuğu var, kendisi 40 yaşında koltuk döşeme yapıyor ama çalışmıyor, ailesinin evinde tüm gün yatıyor, film izliyor, uyuyor bu normal mi? Bu nasıl yola getirilir
40 yaşına kadar yola gelmemiş birini senin yola getireceğine inandıran ne oldu acaba? O yaşta hala aile evinde ergen gibi takılan adamdan bir yol da olmaz.
Evden nasıl sktr edebiliriz
Canım, bu durum hem onun hem de çevresindekiler için yorucu olabilir. 😔 Belki yaşadığı ayrılıklar ya da başka sebeplerle tükenmiş hissediyordur. Onunla açıkça ve anlayışla konuşarak neler hissettiğini öğrenmeye çalışmalısın. Bir uzmandan destek alması, hem onun için hem de ailesi için yeni kapılar açabilir. Sevgi ve sabırla yaklaşmak çok değerli. 💖☀️
Cevap
20Cevap
Boş insan ondan bişi beklme yola gelmez ağaç yasken eyilir etilen eyilmis ondan hiç bişi olmaz heleki bu satten sonra
birikmişliği varsa biraz tolere edilebilir ama bi adam nolursa olsun çalışmalı ya
7 aydır tolere ediliyo
5 kuruş parası da yok habire ailesinden istiyo
görüştüğün kişiyse hemen yolları ayır alışmıştır o rahata dahada çalışmaz tüm gün evde oturur yatar insana temizlik yaptırmaz
Ailemden biri nasıl kurtulcam
abin falan mı
Maalesef
Ben oturmak icin can atiyorum millet yatiyo ohh be:)
Kesin abin bu senin, adam bunalıma girmiş
7 ay bunalım mı olur
Olabilir bu arada, psikolojik destek alması gerekiyor
Destek falan her şeye kapalı tüm gün evde yatıp film izliyo başka da bi sey yapmıyo yapmak istemiyo 6 yaşında çpcuğu var her şeyden önce onu düşünmesi lazım bunalıma hakkı yok
Ona hakkı olup olmadığına sen karar veremezsin işte adamın bir şekilde tedavi olması gerek
Yeni bir sevgili bulun belki keyfi yerine gelir. Belki de sevişemediğinden böyle yapıyor. hahah
Elbette değil emekli mi?
Hayır
Abim maalesef ki
Ya büyük depresyonda ya da tembel
E ne yapmak gerekiyor
Fazla üzerine gitmeyin
Parası vardır belki hazir
5 kuruşu yok
Ailemden biri
Evde olması rahatsız ediyor eve kadınlar gelmiyo bunun yüzünden
Gidecek hiç bi yeri yok 6 yaşında kızı var ona da bakıyoruz ama esek gibi yatmak yerine gidip çalışmıyo
Yatmaya alışmış değişmez
Tembelin önde gideni belli ki. Sopalamak lazım.
Tembel insan zor yola gelir. Allah yardım etsin
Para var huzur var adamda
Değişikmiş
Anormal bir durum :D
Değil
Değil
Asla kabul edilemez
En sevmediğim erkek modeli
Kim bu
Fişi çekmiş
Tabiki de degil
tokatlayarak