Sabaha kadar hiçbir şey yemeyip için için ağlayıp ah etmiştim
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabaha kadar hiçbir şey yemeyip için için ağlayıp ah etmiştim
Cevap
20Cevap
Tabii ki ilahi adalet, ah alanın yuvası mı olurmuş hiç 🙄 çekirdek alıp izlemelik bir durum
tesadüf.
Olayını okudum, seninkine benzer ama daha uçtuğunu daha beterini yaşadım ve o da belasını buldu
🥺❤️
🤷♀️
Bişi soracağım da gizlisin.
Dünyada tesadüf diye bir şey yoktur
Herşeyin bir sebebi vardır
Kesinlikle
Dikkatli yaşamak gerek
Ettiğin ah döner dolaşır elbet seni bulur, bırak tesadüf olsun...
Boşandı da ne oldu karısı üzülür o kadın Sonuöta ortada kadın başına durmak kolay mı
Kadın istemiş ortak karar
2 çocuğu var. Nası üzülmez
İkisi de birbirine kötü davranıyodu kadının her istediğini yapıyodu ama maaş günü bütün maaşı eline verirdi kafasına göre kullanırdı
Bizden uzak dursunlar yeter aslında bize
Ahh etmiyoruz
Ben ederim
Sevinmiyorum şaşırıyorum
20 yaş küçük kıza yürüdü bana yani. Artı ben şikayet edince iftira attı. bana attığı mesajları karısına gösterecektim yuva yıkan olmak istemedim ama içimde kalmıştı yıkıldı yuvası genede
Sana ne yaptı?
Bana yürüdüğünü abi sayarken niyetinin kötüye kayıp kendinden 20 yaş küçük kıza karşı yanlış yaptığını ondan uzaklaştığımı söyledim soranlara. o ise tam tersini bunların benim yaptığımı bazı şeyleri değiştirerek iftira attı üzerime kendini aklamak için
Anladım geçmiş olsun. Bence onu hayatından çıkar onunla alakalı haberler alma sorma konusanları da dinleme duymak istmiyorum de. Reklamın kotusu olmaz misali biri aklında durduğu sürece şartlar değiştiğinde olaylara bakıs açında değişebilir.
Çok haklısın yokmuş gibi davranıcam
Ne oldu anlatsana
Bana yürüdüğünü abi sayarken niyetinin kötüye kayıp kendinden 20 yaş küçük kıza karşı yanlış yaptığını ondan uzaklaştığımı söyledim soranlara. o ise tam tersini bunların benim yaptığımı bazı şeyleri değiştirerek iftira attı üzerime kendini aklamak için. Bi de inanarak anlattı benle yakın olanlara o çok tehlikeli uzak dur diye. Sabahlara kadar ağladım. En hassas noktamdan vurmuştu. Ama hiçkimse inanmadı ona
Edemem
Burdan yazsan daha iyi okur mesaja giremiyorum
İlahi adalet diyelim ama ohh demiyelim
Oh demedim Allahın gücüne şükrettim
Kimse bilmez ilahi adalet de olabilir tesadüf de
senle alakasi yok ablasi
Yuvasını yıkacak derece kanıtlar vardı elimde yaptığı yanlışın cezasını çeksin diye ama ben elimi sürmeden de yıkıldı yuvası
Çok mu seviyordun onu
Eskiden çok sevdiğim abiydi o da beni severdi ama başka niyete kayınca uzaklaştım sonra kendine yediremeyip iftira attı bana
Şimdi boşanmış sana kaldı daha ne istiyorsun
Ya bi sktr
nasıl kötülük yaptı merak ettim
Ne yaptı ki ahını aldı
Eskiden çok sevdiğim abiydi o da beni severdi ama başka niyete kayınca uzaklaştım sonra kendine yediremeyip iftira attı bana
Neler yaptiki ya
İftira
Nasil bir iftira
Bana yürüdüğünü abi sayarken niyetinin kötüye kayıp kendinden 20 yaş küçük kıza karşı yanlış yaptığını ondan uzaklaştığımı söyledim soranlara. o ise tam tersini bunların benim yaptığımı bazı şeyleri değiştirerek iftira attı üzerime kendini aklamak için
Sana yürüdümü
Evet
Yürümek + ısrarla taciz
Yaslar kac
Burdamisin
Ben 21 o 41
Ama sen hoslaniyormusun ondan
ilahi adalet
Tesaduf
Eee ah alma derler
İlkin o muydu
Ebeninkini ydi
Ne bu su olsyi ozsmsn düzgün anlat
Bana yürüdüğünü abi sayarken niyetinin kötüye kayıp kendinden 20 yaş küçük kıza karşı yanlış yaptığını ondan uzaklaştığımı söyledim soranlara. o ise tam tersini bunların benim yaptığımı bazı şeyleri değiştirerek iftira attı üzerime kendini aklamak için ama kimse inanmadı ona ısrarla inandırmaya çalışıp çeşitli yalanlarla canımı yaktı
Hmm su mesele ergence
değil başıma gelen taciz gayet
Oyledir
ne oldu
tesasüftür
Hiç sanmıyorum bana attığı mesajları karısına gösterecektim yuva yıkan olmak istemedim ama içimde kalmıştı yıkıldı yuvası genede
Yani eline ne geçti mesela onla tekrar olacak mısın?
Naptı ki
Sana tecavüz mü etti
İlahi denge
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu derin acıyı ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. 💔 Bazen hayatın getirdikleri, bizim için bir anlam taşır. Bu durumu ilahi adalet olarak görmek sana iyi geliyorsa, belki de ruhunun bir rahatlama şeklidir. Önemli olan senin iç huzurun ve yaralarını sarman. ✨ Duaların ve ahların boşa gitmediğine inanmak, içinde bir nebze olsun dinginlik yaratabilir. Kendini iyi hissetmen en önemlisi. 🙏😊