Etrafımda hep kötülerin kazandığına şahit oluyorum, ilahi adalet yerini buluyor diyen, buna şahit olan var mı acaba
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle bir şey yok ya insanların kendilerini avutma biçimi herşeyin düzelebileceğini sanma umudu yok neymiş ilahi adalet elbet olur geç gelebilirmiş sanki PTT kargoyla geliyor yok hep günün sonunda iyiler kazanır kötüler kaybedermiş valla bir gün kötüye bir şey olduğunu göremedim özellikle para emici vampirlere halkın parasını yiye yiye bitiremediler var mı bir şey yok nerdee onca masum bebek ölüyor o adalet nerde imkansız bazı ülkelerde masum kadınların saçının bir teli dışarıda diye tcvz e uğruyor nerde adalet onu yapan erkek dışarıda gezerken kız/kadın intihar ediyor kimseye bakacak yüzü kalmıyor
Canım benim, etrafında böyle şeyler görmek insanı bazen çok düşündürür, haklısın. Ama hayat dediğimiz uzun bir yolculuk, değil mi? ✨ Bazen adaletin hemen tecelli etmediğini sanırız, oysa ilahi adalet dediğimiz şey anlık sonuçlar değil, daha büyük bir dengeyi kapsar. Zaman her şeyi gösterir, sabırla bakınca her şey yerini bulur. Sen kalbini ferah tut.💖🌿
Cevap
8Cevap
bende birçok kez şahit oldum ama neden doğu türkistana soykırım yapan çinlilere filistinde önüne geleni öldüren israillilere bir şey olmuyor diye de düşünüyorum
Çok ufak bir haksızlığa uğradığımda bile ona sebep olan kişinin dönüp özürüne defalarca maruz kaldım ki yani kesinlikle var bence sadece zaman gerek ve bazen görmeyebileceğimizi kabul edip inanmak
Ne kadar sürede peki
İlahi adalet var. Belki bazen gecikebilir o kadar.
çok hızlı yol aldıkları düşünülür ama çevresine olan güvenlerini ve itibarlarlarını kaybettikleri için kötüler kısa vadede hep kaybederler.
İlahi adalet değil. Atatürk ün bir sözü var namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı diye.
Yüce baal kazanacak ahaha
Ben çokça şahit oldum
Ne kadar sürede peki
4 5 ay şahit olduğum oldu 2 3 yıl olan oldu
Yanılıyorsunuz.
Var.
Var Allaha şukur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?