Aekadaşlar çok canım yandı girdiğim iş yerinde toplu mobbinge uğradım dışlandım detaylarını anlatıp başınızı ağrıtmak istemiyorum bir gün öyle bir dayandım ki artık kadir gecesi gittim camiye sabaha kadar ağladım ve o insanlara beddua ettim ama aradan 1 sene geçti neredeyse hala hepsi gayet mutlu keyifleri yerinde herkes tarafından seviliyorlar ben resmen üzüldüğüm kafayı yediğimle kaldım ve sindiremiyorum bu durumu ya ben aynılarını yapsam hayatım kayardı birinin bu kadar ahını alsam ama onlara hiçbir şey olmadı içimden şey diyorum demekki Allah da onları seviyor Allah da ezilenin değil güçlünün yanında senin üzülmen sadece annenin umrunda sindiremiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlahi Adaletten şüphen olmasın. O kadar güzel hakkını alıyor ki Rabbim bütün davalarını Allah'a bırakasın gelir
Nerde ya bana en büyük pislikleri yapan kız herkesin gözdesi olmuş o kadar sinsiki yılan görse diz çöker yanında kime sorsam etliye sütlüye karışmaz kendi halinde derler ama düşene en büyük tekmeyi o atar ve yaptığı her şey yanına kar kalıyor ekmeğine yağ sürüyor hayat hep onun.. Bana yaptıkları yanına kar kaldı resmen ve ben bunu sindiremiyorum ettiğim bedduâlar havaya uçtu bir de beş vakit namazını kılar görsen ama kul hakkı yemek umrunda değil
Bu dünya da senin gözünde keyif sürse ne olur? Senden sonra yaşayacaktır belki. Ya da bilemezsin Firavun'un bir kere bile başı ağrımadı. Allah onun cezası bu dünyada hafiflemesin diye
ilahi adalet ya da karma olayına inanmıyorum kötülük yapan her şekilde kazanıyor 30 yıldır aksini görmedim.
Bence ilahi adalet var bence arkadaş yaptıklarını çekiyor
Nasıl çekiyor bana da bi anlatırmısın
Dedikodulara göre o çocuk kötü biri zaten beni iki kere tehdit etti doğruysa tecavüz etmiş tehdit etmiş ama herkes kendine ediyor ve haberini aldım bir oğlu var çok güzel o köyden kesinlikle gitmemiz şart o kız geliyor hem eşi gelirse tam kötü olur çocukları kuzenin artık o ev seneye verilse yine komşu olurlar şaka gibi babamla konuşuyor ikiyüzlülük bu olsa gerek ben görmek istemiyorum kimseyi ordan kesinlikle gitmemiz şart onların yüzlerini görmek istemiyorum inşallah dediklerini yaparlar kovacaklar ya ama onlar yine orada dedikodu yaparlar benden uzak durun da hepiniz nasıl baba tarafı beni öldürecek en sonunda her şey orada oldu bir ilki değil oda iyi olay değil
İnanmak istiyorum ama ilahi adaleti yıllardır göremiyorum, hep zalime sherroya gaspçıya hak yiyene destek, güç, imkân, para
bende okulda hep yaşardım yurtlarda yaşadım onlar hep insanları eziyor ve her zaman mutlu olmaya devam ediyorlar keşke ayrılsaydın işten
ilahi adalet vardır siz görmeseniz de vardır
Gözümün önünde bana yaşattıklarının on katını yaşamaları lazım anca içim soğur ama benim üzülmem kimin umrunda ben az kalsın akıl sağlığımı yitiriyodum nerdeyse.. Ama o her zaman kesi gibi dört ayağının üstüne düşüyo diyorum ki bende Allah ın kuluyum oda ama Allah onu seviyo
görmezsiniz yakınınız da değillerse ama duyarsınız benim kardeşliğime kalleşlik yapan birisi vardı öz abim yerine koyduğum birisi vardı bak o çekti arabasını satıp borsaya gömdü parada borsayla beraber gömüldü işte çıkar bir şekilde
Gözümün önündeler ve benim bir gram suçum günahım olmadığı halde durup dururken bana bunları yaptılar hala aynı yerde çalışıyoruz ve hiçbir şey çektikleri yok tüm çevirdiği dolaplar her şey yanına kar kalıyo gözümle şahit oluyorum
zaman gösterir hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılmayın
Tabiki yok