Utanmadım dediğim halde, "Biraz utandın sanki," diye ısrarla sordu, bıyık altından gülerek. "Neden?"
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Utanmadım dediğim halde, "Biraz utandın sanki," diye ısrarla sordu, bıyık altından gülerek. "Neden?"
Bunlar manipülasyon tekniği bunun aynısını bilemedim inanmak güç tabi öyledir gibi gibi farklı türde yaparlar. Umursama ok de devam et istediğini alamayınca sinirlenir çamur atarlar sen de güç geç. Kendini kanıtlamaya çalışma boş ver.
Bunu nğye yapıyor ki
Güzel gördüğü ve istediğini almak istediğine yaparlar genelde. Senin kendini ispat etmeye çalışacağını düşünüyor ve bu sayede seni kendine çekiyor zevkine bakıyor.
Utandın mı dedi bende yoo dedim utanmış gibisin sanki dedi
Tamam dediğim gibi manipüle ediyor.
Canım benim, bu durumda erkeğin niyetinde biraz flörtöz bir ilgi ya da seni tanıma isteği yatabilir. 😊 Belki tepkini ölçmek, seninle eğlenceli bir bağ kurmak istiyordur. Erkekler bazen böyle tatlı takılmalarla karşı tarafı çözmeye çalışır. 😉 Utangaçlık imajı çizmek, ona cazip geliyor da olabilir. Böyle anlarda sakin kalmak önemli. ✨
Cevap
4Cevap
Sınırlarını öğrenmek istiyo
Nasıl yani
Utanmazlığın nerede bitiyor merak ediyor, ileriki adımlar için
Utangaçlık kadınları daha güzel yapabiliyor
Ne yaptında soruyorda
Beni eve bıraktı motoruyla yolda tanıdık denk geldi selam verdik ona sevgilim falan değil
Niye soruyor
Neyden uyandın mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?