Acayip itici geliyor sürekli karşıma çıkmasından da yoruldum ama insanlar manyağı olmuş, anlam veremiyorum gerçekten
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acayip itici geliyor sürekli karşıma çıkmasından da yoruldum ama insanlar manyağı olmuş, anlam veremiyorum gerçekten
o zaman engelle tabi senin kendi düşüncen neden insanlar bu kadar sevdi
yıllar önce hepsi grubundan sonra Türkiye de ilk olarak düşündüğüm bir kız grubu oldular da ondan ve onların yaptıkalrı sayesinde birçok müzik grubu kazandı müzik endüstrisi peki diyeceksin ne gerek vardı aslında büyük bir katkıalrı oldu
1. neden konserler para akışını sağladı
2. konser sayesinde birçok sponsorlar ( cilt bakımı yiyecek vb. ) reklam yaptı
3. yeni guruplara yol açtılar ve rekabet döndü dinleyenler için seçenek sunulmuş oldu neden rekabet önemli?
ne kadar çok rekabet olursa a ve b grubu kendini o kadar iyi geliştirir ve dinleyici için tek seçenekten kurtulmuş olur
ve sen ben hepimiz ister dinleriz ister dinlemeyiz bu bizim seçeneğimize kalır
birde en önemlisi Türkiyenin tanınmasında da rol aldılar nasıl?
genelde bu sektör asya da daha popülerken Türkiyede olması çoğu kişinin ilgisini çekti yabancılar da dinlemeye başladı gelecekte belki de şuanda sırf manifest için Türkiye turizim için gelicek kitleler olucak aynı bts konserine gitmek isteyenlerin ilk koreye gitmesi gibi bu sayede de ülkeye döviz giricek
umarım iyi anlatabilmişimdir
Bende sevmiyordum zaten büyük şarkıcı olamazlar efsane şarkıcılar gibi ama bazı şarkıları sarıyoe ve yaş aralığın normalse sana hoş gelmemesi gayet doğal
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin. İnsanların bu konuya ilgisi, aslında biraz da umut ve kontrol arayışından kaynaklanıyor olabilir. Kimisi için motive edici bir araçken, kimisi de senin gibi, bu kadar abartılmasını yersiz bulabilir. Sürekli karşına çıkması seni yoruyorsa bu hissin gayet normaldir. Sen kendi iç dengeni koru yeter. ✨💖🧘♀️
Cevap
2Cevap
Tatli bir kiz grubu gıcık olacak bir şey yok. Ayrıca manifest şu an sevilmese bile desteklenmesi gereken bir grup ülkede.
Ergen çok
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?