Mesela ekledigim resimdeki gibi bir vucudun varsa giymekte sorun ne? Dikkat bile cekmiyor boyle genellikle.

Mesela ekledigim resimdeki gibi bir vucudun varsa giymekte sorun ne? Dikkat bile cekmiyor boyle genellikle.

Ablam tayt giyen kızlar üçe ayrılıyor
Aha bu hanım abla gibi cubuk kıraker
ya da kolombiye fizikli bayanefendilerin giydikleri ve oha aşık oldum be moduna sokuyor ve giymesi gerekenler bunlar
Son olarakta yamuk vucutlu teyzeler var
Imdat imdat gözlerim kanıyor moduna sokuyorlar
Ve burdan da anlaşılacağı üzere abartılması bir konu olduğunu ispatlamış oluyorum
Yoo isbatlamadin. Çünkü soruyu genel olarak sormadim görsel ekledim özellikle vücut tipine göre yorum yapilmasi için.
Ayrica ben senden küçüyüm Abi 🥳
Ablam hasasaz bir konu görenlerin piskologunun bozulma olasılığı var
Iyi ya bu vesileyle tedavi olurlar
Niye duygularımızla oynuyon abla ya madam bu kadar önemsizmiş niye soruyon gece gece kırdın beni alacağın olsun
Cevap
9Cevap
Ülke sapık abaza kaynıyor o yuzden bu kadar abartılıyor
Resimdeki gibi duruyorsa buna sapiklik yapan gitsin tedavi olsun :d
Onlar hiç bir yeri belli olmayan carsaflilara bile yapıyorlar
O zaman kadinlari kisitlamanin anlami yok. Dedigime geldin zaten
Zaten benim dediğimde oydu kimseyi kısıtlamak kimsenin haddine değil hayvan olan her türlü yapiyor yapacağını
Çok tatlı bir şey zaten herkeste bakılmıyor fiziğe uyan biri giydiğinde çok aşırı tatlı
Bu fizik hakkaten dikkat çekmeyebilir
Sadece abartilan kisim cinsel bolgenin cok belli oldugu zaman oluyor
İsteyen istediğini giyebilir
Bağnaz düşünceler sorun eder.
Abartı olan kısmı ne tam olarak
Herkes tayti abartiyor sanki ulkede kadinlarin hepsi brezilyalilar gibi bir fizige sahipte dikkat cekicek
Bu ülkede her şey abartılıyor zaten ya 😂 hem dikkat çekse ne olacak
Yorumdaki aptala bak mesela. Neymis tayt ic organi belli ediyormus. Daha kalin iç çamaşırı ve taytlarin materyal olarak farkli olacağından haberi yok :d
Belli edebilir o onu hiyenin sorunu yani niye bakıyorsun ama demi hadi dikkatini çekti baktın niye hayvan gibi bakıyorsun 😂
Dikkat çeken yer belli
Resimde belli olan yer mi var?
Ayrica kadinlarin penisi yok ve tayti düzgün bir iç giyimi ile giyersen belli falan olmuyor. Bir tarafınızdan uydurmayin
Aptal misin gercekten?
Katılıyorum bende giyiyorum zayıfım abdes durmuyor
Çöp bacak bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?