Annem için ev almak yerine önce kendi evimi almak istemem bencillik mi, siz olsanız ne yapardınız?

Anneme 2-3 ay önce bu katılım araçları veya kredi ile şu an oturduğumuz evi alacağımı söyledim bir şekilde. Hatta onlar da destek çıkmayı kabul etti bir miktar fakat taksidine. Peşinatı ben ödüyorum yani 0'dan 1 milyona çıkarttığım para bir anda sıfırlanacak. Bugün bir yerden konusu açıldı ve dedim ki; anne ben kendi hayatımı garantiye alamadan size yardımcı olamam. Üstüne de biraz tartıştık bu konular hakkında. Dedim ki ben ev aldıktan sonra kendime, ondan sonra size alabilirim. Eşim çocuğum olsa ben kirada oturmak zorunda kalacağım sizden paramı alayım zor durumda kaldığımda? Bir kira getirisi olmalı ya da oturduğum evde kira ödememeliyim dedim. Aslında ilk başta bu ev mevzusunu ben soktum kadının aklına ama şimdi kendi hayatımı düşününce bir nevi bütün paramı feda ediyorum evlendiğimde yaşayamayacağım bir eve. Annemler oturmasa havada kaparım ama bu düşündürüyor beni sizce ne yapmalıyım?

Annem için ev almak yerine önce kendi evimi almak istemem bencillik mi, siz olsanız ne yapardınız?