Eşim ailesinin baskısına karşı arkamda durmuyor, bu evlilikte ne yapmalıyım?

Artık çok yoruldum, bütün bu yazılarımı ağlayarak yazıyorum. Eşimin ailesi köy insanı, biz de üstlerinde yaşıyoruz aynı yerde. Ben şehirden gelmeme rağmen sürekli imada bulunup laf sokuyorlar. Eee, gelin zeytinin dibini sula bakalım, zeytin topla bakalım, bahçeye bir şey dik, çapa yap gibi beklentileri çok yüksek. Ben de eşime, onların beklentilerini karşılayamayacağımı söyledim. Ben sessiz kaldıkça üstüme geliyorlar, cevap verip terslediğimde benden kötüsü yok. Eşime sürekli bana imada bulunup laf soktuklarını söyledim diye 1 gün izin günüm var, huzurumu kaçırıyorsun, eve gelmek istemiyorum, böyle olunca sal beni git yanımdan dedi. İnsanlar sen bir şeyleri öğren diye çabalıyor dedi, öğreneceksin zaten diye o da beni bir kalıba sokmaya çalışıyor, arkamda durmuyor. Ailesini eşime söyledim diye benden kötüsü olmadı, düşman gibi bakıyor bana, muhatap olmuyor, uzak, soğuk duruyor. Bu mu kocalık? Bugün içime atmaktan fenalaştım, kalbim sıkıştı, acile gittim, serum taktılar, kan aldılar. Yazık, çok yazık.

Eşim ailesinin baskısına karşı arkamda durmuyor, bu evlilikte ne yapmalıyım?