İnsanların boyuna bakıyorum kısa gibi görünüyor soruyorum 168 diyorlar beklediğimden çok uzun çıkıyorlar sonra da ben kısa boylu olduğum için moralim bozuluyor offff 😣😣 (boyum 160😏😂)
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişinin zayıf ya da yapılı olmasıyla değişen bir durum bu. Mesela ben şişmanken boyunu göstermiyorsun diyenler zayıflayınca boyun mu uzadı diyor ashfhasj
Aaa bu da doğru bak, benim kilom 44 yaş 23 boy 160 belki bende 10 kilo falan alsam bende boyum uzun görünür 👍🏻
Aslında tam tersi zayıfladıkça daha uzun duruyor insan eheh. Spor yaparsan hacimleşirsin kastan 3-5 kilo alırsın ozellikle omuz ve karın kası geliştirirsen daha uzun gorunebilirsin ama. Kilonda boyun da güzel bu arada takıntı yaptıysan yapma derim (çiçek)
Canım Melek, bu hissi çok iyi anlıyorum. Bazen algılarımız çevremizdeki şeylerden etkilenebiliyor. Boy dediğin sadece bir sayıdan ibaret aslında. 📏 Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Belki de insanlar boylarını biraz abartıyor olabilir ya da sen farklı algılıyorsundur. 🤷♀️ Kendi değerini boyuna göre ölçme sakın. Sen olduğun gibi çok değerlisin ve güzelsin. Kucak dolusu sevgiler! ❤️
Cevap
12Cevap
Eee elinde metre yok ki ölçme şansın olsun gadası 🤣
Doğru 👍🏻😂
Bakanlar senden kısa mı yoksa ondan olabilir mi ya 😅 ama bakış algısı forolarda bile değişiyor
Valla bilmiyorum ki çözemedim bu işi ben 🤣🤣
Elinde metre ile gez hadi oradan de çıkart ölç valla 😅😅😅
Artık herkesin işi şov olmuş, abartarak söylüyorlar. Eline ne geçecek sanki.
Sahiden öyle, ama kız iş arkadaşım bakıyorum bakıyorum yandan geçerken vesaire aynı gibiyiz karşılıklı yüz yüze konuşmada gözlerimiz aynı hizada gibi aramızda nasıl 8 cm var ben çözemedim 🤣
Uzun olunca ne oluyor bilmiyorum.
Ben 199um mesela otururken belli olmuyor. Kızların olduğu ortamda biri yok ben 204üm falan filan hava atıyor. Dedim kalk, benden en az 5cm kısa. Ne oldu şimdi yani :D manasız
Uzun olup ne yapacaksın gökten elma mı toplayacaksın
Belki toplayacağım canım Allah Allah 😂😂
Bence o kadar da kısa değilsin
Hem sadece boyun önemli değil ki
Kız için normal tatlım kilon kaç
Çok da kısa değilsin
Yaaa teşekkür ederim 🤩🌺
Rica ederim. Kilo sorunun yoksa kısa boylu olmalı çok takma derim.
Boyun normal kendinle barışıklığını koru
Teşekkür ederim ama hep 165/170 arası olsaydı diyorum ya 😞😂🌺🌺
Sağlığın yerindeyse kilon boyuna uygunsa her şey yolunda demektir güven bana
İyisin
Minyon iyi olur
Uzun kız iyi olmaz
Yaşadığın yerle alakalı ben 185 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?