Boyumun kısalığından dolayı hissetiklerim :(?

Herkese merhaba:

19 Yaşıma girmeme az kaldı.
Lisede boyum her zaman ortalama idi ve özgüvenim aşırı iyiydi lakin lise bittikten sonra arkadaşlarıma kıyasla en kısa olmasam da kısa kaldım. Şahsen hayatımın çoğu alanında başarılı oldum fakat bu durum tüm yaşam enerjimi sömürüyor.

buraya kadar boyumu merak eden arkadaşlar. 2 yıldır uzamıyorum, boyum 175 kilom 68. (Baba1.7 Anne 1.58).
Bir sene önce 61 olan kilomdan memnun değildim ve kendi çapımda spor yapmaya başladım boyum uzar adına. Barfiks, şınav, mekik bir yıldır düzenli şekilde yapıyorum. Kas seviyem oldukça iyi ama boyumda değişiklik olmadı…

belki hiçbir çözüm olmasa bile buraya içimi dökmek için yazıyorum.

1 yıldır gerçekten çok sevdiğim bir kız arkadaşım var aramızda 6/7cm fark var. Arada boyumla şakasına olsa da kısasın dediği oluyor. İçimden parça kopuyor gerçekten. (Dışarıdan diyen de tek tük oluyor) Fakat daha uzun olsam çok daha estetik duracaktık. Belki beni en çok etkileyen durum budur.

bakın bu hayatta fakir olabilirsiniz, çirkin olabilirsiniz, kilolu olabilirsiniz, burnunuz yamuktur, zayıf olabilirsiniz, canım olabilirsiniz, başarısız olabilirsiniz. Bunların hepsi düzeltilebilir şeyler. Ama ölüm ve şu boy konusu çözülemiyor; kahroluyorum.

belki ben sosyal medyanın boy konusunda fitil ateşlemesiyle daha fazla kafaya taktım.

ameliyat konusu: diyeceksiniz o kadar da kısa değilsin; arkadaşım ben alçak olmayı istemiyorum yok yani. Ameliyat görüntülerine bakarsanız zaten boyunuz aşırı kısa değilse vazgeçiyorsunuz. Hadi diyelim benim gibi psikopatsınız gençliğimin 6/7 aylık sürecinde o acıları çekmek aptallıktan başka bir şey olmayacaktır. Parası da cabası 75k/130k ₺.

beslenmemi sırf bu konu için mükemmel bir hale getirdim ama yok değişen bir şey olmadı.

sıra biyoloji bilgilerime geldi epifiz meselesi haftaya doktora gidiyorum mhrs sağolsun 2/3 aydır sıra bulamıyordum. Epifiz plaklarım kapalı ise belki daha büyük bir mutsuzluğa sürükleneceğim ve yapacak başka hiçbir şey kalmayacak.

istediğim kombini yapamıyorum, istediğim pantolon olmuyor… alışveriş yapmaktan nefret ediyorum bacak boyum yüzünden. Kendimce gayet eli yüzün düzgün; posu olan ama boyu olmayan biriyim.

yolda yürürken benim yaşıtlarım ve de küçük olanlar genelde benden uzun oluyor; o kadar moralim bozuluyor ki anlatamam.
TR ortalaması 1.75 demeyin, yaşlılar o şekilde. bulunduğum neslin 1.80 ortalaması var.
.
evet sizlere bulunduğum durumu anlattım. burada anonim olarak bunları yazmak bir nebze olsun içimi rahatlatacak. şu an çirkin olup uzun olmayı, zekamdan ödün vermeyi, elimdeki maddiyattan ödün vermeyi sırf uzun olmak için göze alırdım..

haftaya belki de hayatımın sonucunu alacağım durun gülmeyin öyle işte :) zaman ayırdığınız için teşekkürler. 6/7 yıldır buraları okurum. Bir tane de bizim hikayemiz olsun.
Boyumun kısalığından dolayı hissetiklerim :(?