Eşime karşı sürekli bir şeyleri yapmasını istiyorum, dile getiriyorum. Beni anlamadığında, konuşmaya çalıştığımda o bana yeterli cevap vermediği için sinirleniyorum ve ona şiddet uyguluyorum, kavga ediyoruz.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Sizi yeterince anlamıyor ya da anlamak istemiyor bence bir insanı düzeltmek zordur ama elindekinin kıymetini gittiğin de ağlamıcak
Haksızlığı hiç kabul etmiyor sanırım bunu aşamadıgı için ben anlaşılmaz oluyorum
Ben bir kadın olarak bu ilişkide hiç haklı olamadım özetim bu anlayabiliyor musunuz
Bilmiyorum keşke bilebilsek diğer sorun şu ki kaynanam çok muhalefet evimize
Sürekli saygısızlık görmezden geliniyorum eşime bunu anlatmaya çalışıyorum tartışma çıkıyor sürekli gittikleri yerde beni sürüklemek istiyorlar gitmek istemedigim zamanlar kocamı dolduruyor çok bıktım cidden
Öyleyiz bizde konu ailesi olunca cidden duvarla muhatap oluyor gibiyim
Merhaba size mesaj atamıyorum xper yetmiyor
Öfke kontrolü terapisi al. Eski karım da böyleydi, beni aşırı soğuttu kendinden, boşandık.
Durup dururken mi öyleydi yoksa sizde karşısında hep duvar gibi mi oldunuz boşuna delirmiyoruz yani?
Duvar gibi değildim tabii ki. Narsisist insanlar, öfkelenince kontrolü kaybedip bişeyler kırıp dökmelerinin bile sorumluluğunu karşı tarafa yüklerler. Belli ki sen de öylesin.
İstediğin kadar öfkelen. Şiddete başvuruyorsan bunun tek sorumlusu sensin. Şiddetin failini, "mağdur ne yaptı da bunu hak etti?" diye aklayacak değilim. Git tedavi ol.
Belki de eski karım gibi, derdini anlatmayı beceremeyip anlaşılmayı bekliyorsundur, tüm narsisistler gibi. Ailenden tüm sorunlarını kavga ederek çözmeyi öğrenmiş de olabilirsin... Sesini yükseltip saygı bekliyor da olabilirsin, bağırıp çağırarak sadece korku yarattığının farkında olmadan...
ben kendimi ifade edemiyorum eşime göre evet ama kendimi anlatmaya çabalıyorum benim eşim narsist bunu açıkça söyledi ben konuşmayı anlaşmayı anlatmayı seviyorum ama o sessizlikle beni delirtiyor
Kocan narsisist olsa ona karşı iletişimde asla şiddete başvuramazsın.
Ayrıca, bir narsisist asla sessiz kalmaz.
Bir sen uyguluyorsan gene iyi ama atak yaparsa feleğin şaşar
:D ten uyumunu yakalayamadığınız için sende sinirleniyorsun bence yanlış evlilik yapmışsın
Sakinliğini koru lütfen. Evliliklerde en büyük sorun iletişimsizlik ve sevgisizlikten çıkar. Boşanmaya doğru gider böyle devam ederse.
Bir süre sabrediyorum bir değişiklik olmayınca başlıyorum konuşmaya sonra tartışmaya gidiyor işte sonra tokatliyorum onu bağırıyorum çağırıyorum ama tek istediğim anlaşılmak
Şiddet çözüm değil bunu yapma, konuşarak sakince çözmeye çalış
Ben konuşmak istiyorum o beni gecistiriyor tamam haklısın aynen vs diye zaten cevaplar beni tatmin etmediği için deliriyorum
Onun yaptığı da yanlış öyle olmazki, normal şekilde konuşması gerekir
Yok işte ben zamanında konuştum bıktım vs felan diyor yoruldum diyor bende yoruldum
Ne kadar zamandır evlisin eşinle
3 yıldır ama bu süre zarfında çok yıprandık benim cabamla bu süreye kadar geldik ona kalsa ilk seneden babamın evine götürecekti
Çocuk var mı peki
Şu an yok
Ne sıklıkla kavga oluyor
Genellikle onun ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yani bu birkaç ayda da bir olabiliyor bir ayda da bir haftada da
Birbirine seni seviyorum cümlesini en son ne zaman söylediniz
Her gün söylüyoruz her sabah işe giderken öperiz birbirimizi gece yatarken öyle huzurluyuz genel anlamda ama ailesi konu olunca ortalık teksas
İlişkilerde aileler söz konusu olunca anlaşmazlık normal, sevgi ve saygı varsa her şey çözülür
Eşimi cidden çok seviyorum bu dünyaya bir daha gelsem yine onu severim yine onunla evlenirim valla onu dövmek hiç istemiyorum ama işte sinirleniyorum ailesiyle evli değil benimle evli bunu idrak etse
Konuyu anladım eşine şiddet uyguladın ve çözüm olmadığını gördün. Bunu yaparak çözüme ulaşamazsın. Bazı erkekler ailelerine karşı fazla zarif ve sessizdir. Sorun belki de budur. Eşini ve ailesini birazcık bilsem daha net yorumlar yapabilirim
Bende benimkini dövüyorum sürekli hata yapıyor sözümü dinlemiyor fakat ailesi beni destekliyor
Eşinde iş yok demek ki iki tane bir çaksa tokatı uslanırverirsin
Sana da başka çakmışlar heralde
hahaha ah o adamın yerinde ben olsaydım seni uslandırırdım :)
Hiç vakit kaybetmeden boşanman gerek, adama yazık
Öyle olmuyor işte ben çok seviyorum kaç yıl sevdiğim adam kıyamıyorum ama onun gözünde görünmediğim için sinirleniyorum
Bakın, ilişkinizin geçmişi, evliliğinizin genel durumu nedi bilmiyorum, burada yazdığın kısacık bilgiye yorum yapıyorum, yani anlattığın gibi bir durumda sevgi vs yoktur ortada
Ben konuşmaya çalışıyorum sorunu halletmek istiyorum büyümeden araya soğukluk girmeden o gecistiriyor ben bu yüzden sinirleniyorum sizce bana mı yazık adama mi
Bak, dediğim gibi, sorunun ne olduğu, çözüm. yolunun ne olduğu önemli, anlatmak isterden başından konuşalım sorunlarını
Ben kocama gerçekten şiddet uygulamak istemiyorum vahsilesmek istemiyorum içimdeki canavarı uyandırmak istemiyorum olmuyor
Ne kadar süredir evlisiniz
3 yıldır
Tam olarak sorunlarınız neler, detaylı konuşmak ister misin
Ne konuda seni anlamıyor
Ne yıldönümü biliyor ne özel gün ona göre market alışverişi yapmak büyük bir nimet ya da gece dışarıdan yemek söylemek
Himm dmyeelirmisin rica etsem
Neden böyle yaptığını hic sordun mu
Psikolojisi gidik
İnançla, azimle, sabırla üstesinden gelirsiniz
Bir gün seni sgtir ettiğinde anlarsın
Ben anlaşılmak istiyorum onu çok seviyorum ama o bunu anlamıyor ben susmaya gelemiyorum
Öfkeni kontrol edemiyorsun
Hırçınnnn severim
az yapıyor
Tam sert sert s*kilmelik hatunsun ya
Psikolojik destek al
Kolemisin sen
artık ne olduğumu ben bile bilmiyorum
Kolesin itaat etmeyi ezilmeyo yalavrtmayi nefssiz kalmayo severmis8n
Yazsana banaa
Kesin koç Burcusun😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu zorlu durumu fark etmen ve yardım arayışın çok kıymetli. ❤️ Eşine karşı hissettiğin bu tepkilerin aslında kendi içindeki bazı dengesizliklerden kaynaklanıyor olabilir. Beklentilerini yönetmek ve öfkeni ifade etmenin daha sağlıklı yollarını bulmak gerekiyor. 🌸 Bir uzmandan destek almak, bu davranış kalıbını anlamana ve dönüştürmene kesinlikle yardımcı olacaktır. Sen buna değerlisin. ✨