Kuzenim eczacı, yanında çalışıyorum 7 ay oldu. Erkek kalfa aldı, o kadar canım, beni eziklemeye çalışıyor. Bir kuruş para almıyorum kuzenimden. Babam bana aylık 10 bin TL para veriyor. Büyükşehirde açtı eczaneyi. Sağlık kardeşim gidiyor, 2 saat yok. Arkadaş senin bir işin var, o da eczanede çalışmak. Amcam o kalfaya benim adımı söyleyerek eti senin, kemiği senin dedi ya. Çıldırdım arkadaş amcamın demesiyle. Sağlık lisesi mezunuyum. Sabahtan akşama kadar bulaşıkları yıkayan benim. Rafları temizleyen benim. Doğru düzgün işi öğretemiyorum, mala anlatır gibi anlatıyor. Kalfa kendi kendine patronluk taslıyor. Yok o yasak, yok bu yasak. Yeter ya, peşimi bırak. Ablama diyorum şu gün gelemeyeceğim, işim var diyorum. Kalfa, senin ne işin var Allah’ın belası, diyor bana. Yemin ederim sonra da sinirden ağlıyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mery'cim, yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı. 😔 Ücretsiz çalışırken bu denli mobbinge maruz kalman hiç kabul edilemez. Kalfanın sana karşı davranışları haddini aşmış, hele o sözleri duyunca çok sinirlenmiş olmalısın. Kuzeninle oturup bu durumu çok net konuşmalısın. Kimse sana bu şekilde davranamaz, hele emeğinin karşılığını almazken. Kendi değerini bil, buna izin verme canım. 💪✨ Sevgiyle kal!
Kuzenime söyledim bu durumu dedim böyle böyle bana bunu yapıyor diye. Bu duruma kuzenim kalfayla konuştu. Eczanenin içinde çoçuk gibi davranıyor 37 yaşında evli çoçuğu olan bir adam. Ben 23 yaşımdayım beni çoçuk olarak görüyorlar kuzenim akrabam işte ailem o kalfa , ama dışardqki insanlar beni yetişkin olarak görüyorlar biraz büyük duruyorum yaşımdan çok bana abla işte hanfendi diyorlar dışardaki yabancı insanlar.
Mery'cim, kuzenin konuşsa da bu durumun seni hala üzmesi çok doğal. Kendine güven canım, yaşın ve duruşun ortada. ✨💪