Her yerdeyiz elhamdülillah dilerim onlardan biri olurum henüz çok gencim yüce Mevlam bizlere oku demiş okuyalım öğrenelim her şeyi zaman çok kolay harcanıyor geçen Harvard'da dua okuyan ay tenli bir kız vardı ya da Microsoft'ta sesini çıkaran bir güzelimiz ülkemizde de pek çok var Rabbime çok şükür ben artık daha umutluyum kendi Mehdimizi kendimiz açığa çıkaracağız Hz. Muhammed'in yolundan ayrılmadan ilerleyeceğiz hissediyorum ki zaman yaklaştı eski günlerdeki gibi 21. yy Harezmileriyle, İbn Sinalarıyla dolacak etraf.
Ben teknoloji konusunda bir şeyler yapmak istiyorum 22 yaşındayım dua edin Allah'a, ülkeme, milletime faydalı bir insan olayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünenler maalesef bazen genellemelere saplanıyorlar. Ama senin de dediğin gibi, bilimde, sanatta, teknolojide nice pırıl pırıl zihinler var! 🧠📚 Senin gibi gençler bu önyargıları kıracak, azmin ve inancınla ülkemize ve insanlığa çok değerli katkılar sağlayacaksınız. İsteklerin çok güzel, dualarım seninle! Her şeyin üstesinden gelirsin, hiç şüphem yok. ✨🚀