İslam peygamberinin emriyle İslam'a girmediği için katledilen kişiler
Müslümanların çoğu dinleri hakkında neden cahil ve bilgisiz?
İslam peygamberinin emriyle İslam'a girmediği için katledilen kişiler
İnternet üzerinden olsun, gerçek hayatta olsun Müslüman olmadığımı duydukları zaman hemen bir İslamiyet'i pazarlama işine giriyorlar. İki soru sorunca tikandiklari zamanda hadis güvenilir değil, ayet yanlış tercüme, öyle bir ayet yok deyip işin içinden çıkma peşindeler. Üstelik müslümanlar kuran bile okumuyor. Okumadiklari bilmedikleri bir dini savunmaya çalışıyorlar. Birde biz sevap için Arapça okuruz diyenler ayrı komedi.
doğduğu andan beri İslam'ı tanıtıyorlar. Birçok insan sadece gördükleri ve çevreden öğrendikleri ile iman ediyorlar. Taklidi iman yüzünden sizinle iletişime geçtiklerinde tıkanıyorlar. Eğer hakiki imana sahip Müslümanla tanışırsanız sorunuzun cevabını alabilirsiniz. Mesaj atabiliyorsanız sizinle neden inanmadığınızı konuşmak isterim :)
Yo gerçek Yok teşekkür ederim. İslamiyet'in resmi öğretileri içeren kaynaklar var elimde. Yan sanayi ürünlerine gerek yok. Örneğin sorularla İslamiyet sitesi dinden dönenler neden ölmeli gayet güzel anlatıyor 😂
Çoğu müslümanın dini eğtimi aşırı zayıf olduğu konusunda haklısın. Ama bir ateistin herşeyi biliyorum diyerek hiçbir şey bilmediği gerçeği de değişmez bir gerçek. İslam dini senin bildiğinden çok fazlası.
Marx, hegel, niçe okuyunca kendinizi alim-ül cihan sanıyorsunuz
Müslüman olmayanların sizin dininizi sizin mensuplarına öğretecek kadar bilgi sahibi olmasının utancı yetsin sizlere.
Haklısın. Bilenlerin, anlatmaya çalıştı vakit gerici, yobaz gibi yaftalara maruz kalıp, Müslümanım diyenlerin ateistlerden öğrenmeye çalışmasının ayıbı yeter bize.
Yo sorularla İslamiyet sitesi dinden dönenler ölmeli diye güzel anlatıyor. Heryerde bu siteyi paylaşıyorum.. kaç kişiyi imandan ettim teşekkür ediyorlar bana. Biz sadece IŞİD bunu yapar sanardik megersem İslam'ın kendisi terör diyorlar artık
İslamiyeti IŞİD sananların ateist olması da gayet normal. Şeriat'ı kafa kesmek zanneden basit düşüncelerin oluşmasının tek nedeni ana akım medya ve sosyal medyanın kemalist ideolojine sahip despot öğretilerdir.
O Koskoca Büyük 2. Mehmet aptal mıydı ki Müslüman bir lider olsun. Kendine inanmamak için bahanen İslam'ın temel kaynağı kuran değilde bir internet sitesi.
Zaten hiç inanmayacaktın, bir internet sitesini kendne bahane ediyorsun.
Büyük Usta'nın da dediği gibi
Sonumuz yokluksa ben İslam'a inandığım için bir şey kaybetmem ama sonumuz yokluk değilse sen inanmadığın için çok şey kaybedeceksin
Bende henüz çok zeki bir Müslümana rastlamadım. En azından dini bilgisi çok yüksek birine denk gelemedim bir türlü veya bilgisi benden yüksek birini henüz göremediğim için bana öyle geliyordur bilemiyorum.
Cevap
2Cevap
hayır hepsi aynı değil
Bu dincilerin olayi ne biliyo musun kendilerini bisrseyden korkuyo gosterip her halti yemek. Baska da bi numarasi yok. O kadar yazilan kaynaklari falan da çöp. Hicbi ise yarar faydali bilgi yok.
Bi de oyle guzel kendilerine dayanak olusturmuslar ki... turkce kuran bi kisim bakaym dedim, inanmayanlarin allaha inanmalari mumkun degildir allah onlarin kalplerini muhurlemistir benzeri salaq salaq ifadeler var. Mk ben senin zirvana inanmak zorunda miyim? Inanmayanlar cehennemlik odunmus falan filan. Cennet cehennem diye bisey uydurmuslar dolaniyolar 1400yildir ayni zirvalar.
Kur'an'a canım canım şeyler diyerek hakaret etme cürettini nerden buluyorsun ahmak. Hiçkimsenin inancına fikrine düşüncesine hakaret edemezsin. İnanmıyorsan inanma, canın cehenneme. Ama kimse de inadığımız şeylere hakaret edemez. Haddini bil.
Yobaz, cahil müptezel kezban bak sen. Sanki bir halt biliyormuş gibi hakaret ediyor.
Sonra diyorlar ki nede. Küfür ediyorsun
Kezbana bak sen hem hakaret edecek hem içinde tut diyecek. Puta tapmaktan beyni sulanmış putperestlere döndünüz hepiniz. Sen kimsin de insanların inacına küfür edeceksin beyni lağım kokan aşağlık insan. İstediğimize inanır istediğimiz gibi de inancımızı yaşarız. Sen kimsin de bize içiniz de tutun diyeceksin.
Kim sana kabul et diyor lan putperest müptezel. Yıllardır putçuluğunuzu dayattınız herkese. Zaten bu fikirlerde senin değil kemalist eğtimin sana dayattığı düşünceler. Yoksa sen de öyle beyn yok düşünce gelişterecek.
@Zekai_kirişçi fazla havlama muhonun k. pegi
çoğu öyle sorgulama yok sana ne dayatildiysa o doğrudur aksini iddia edemezsin , etraftan duyma bilgilerle dolular
Hangi konuda olursa olsun kapsamli bir sekilde bilinmeden empoze etmeye calisilinca ters tepki yapiyor
nedeni: hristiyanlar gibi mezheplere bölünmeleri.
Bir dinin yalan olduğunun kanıtı mezheplere mi bölünmek
hayır benim yorumum, cahil olan islamdan bir haber olan hadişçi, şeyhçi, mezhepçi, ılımlı islamcılara. dine inanıyorum ama yalnızca ayetleri ve peygamberleri takip eden biriyim.
Peygamberleri takip ediyorum ama hadislere inanmıyorum...
İlginççç.
Hadisin ne olduğunu bildiğine emin misin peki 😏
@Zekai_kirişçi her hadis doğru değil. ona ithafen dedim ama sen narsist birine benziyorsun. yani objektif bir zihne sahip olamadığından belki de inanamıyorsundur?
Onlar Müslümanlığı dil ucunda sanıyor bilmiyorlar ki ilk kalbe bakmalı
İslam'ın ametusunde böyle bir iddia yoktur.
Nasıl yani
Sen çokmu bilgilisn
Senden bilgili olduğum kesin. Sen nasıl İslamiyet'e geçtin nasıl bu dine girmeye karar verdin kafanda bunları sorgula muhakeme et.
Benimkadar araştıran yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?