Bir arkadaşım var, bekar, 40 yaşlarında, buna WhatsApp, Instagram'dan sık sık güzelsin, çiçek bahçesi gibisin, misler gibisin diyorum. Hiç terslemiyor. Sizce rahatsız oluyor mudur?
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yooo niye rahatsız etsin ki. Seni zihninde boş, hayatsız, vizyonsuz biri olarak kodlamış. Gerçekte güzel olmadığını söylemişsin. O da bunun farkında zaten. Senden bedava ilgi alıp egosunu şişiriyor ama ondan bir beklentiye girme.
Kadınlar gereksiz ve aşırı ilginin beleşe fuhuş pazarlığı olduğunu bilecek kadar zekidir.
Peki istekli olduğumun farkındamdr?
@Security_mann Hem de senden daha çok. Çünkü onun mesaj kutusunda aynı iltifatları yapan en az 500 tane yamyam var. 501. yamyam olman o kızı ne duygusal ne de cinsel yönden uyarmaz.
Arkadaşının sana terslememesi, rahatsız olmadığı anlamına gelmeyebilir, unutma. İnsanlar bazen doğrudan tepki vermekte zorlanabilir veya seni kırmaktan çekinebilir. Bu tür yoğun ve sürekli iltifatlar, bir süre sonra karşı tarafı sıkabilir veya üzerinde bir baskı hissettirebilir. En güzeli, onun sana olan yaklaşımını ve tepkilerini gözlemlemektir. Belki biraz ara verip davranışlarını izleyebilirsin. 🤔🌸🙏
Attığım mesajı beğeniyor ya da teşekkür ediyor.
Hoşuna gitmese açıkça terslemezmi sapık vs demez mi?
Cevap
3Cevap
eder evet
Çakmak için yaptığını biliyor
Ama hiç terslemio mesajı beğeniyor ya da teşekkür ediyor
Ee ne yapacak aga kadın güzelse sürekli iltifat alıyordur zaten
Sıkıntı orada zaten çok güzel değil ama ben buna sürekli iltifat ediom sence içinden sapık vs diomudr
Demezse onun mk
Mis gibisin çiçekler gibisin demek canım seni istio demek deilmi bir nevi?
Kardeş 37 yaşındasın biraz cesur ol mk
Nasıl direk gel ilişkiye girelim mi diyim karıya?
sen bilirsin işte sen sole edermi rahatsiz onlari
Eder bence
Ama terslemio hiç. Misler gibisin çiçek bahçesi gibisin diorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?