Kadın erkek ilişkisinde son beş senede ne gibi gariplikler görüyorsunuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın erkek ilişkisinde son beş senede ne gibi gariplikler görüyorsunuz?
bence son birkaç yılda en büyük değişim insanların birbirine daha zor güvenmesi oldu sosyal medya ve sürekli yeni insanlarla tanışabilme imkanı ilişkileri biraz daha karmaşık hale getirdi bana göre herkesin seçeneği çokmuş gibi hissetmesi emek vermeyi de azalttı biraz bir yandan da insanlar artık kırmızı bayraklara daha fazla dikkat ediyor eskiden normal görülen bazı davranışlar şimdi daha fazla sorgulanıyor ben çevremde uzun süreli ilişki isteyen insanların da arttığını görüyorum ama aynı zamanda bağlanmaktan çekinen insanlar da çoğaldı bence ilişkiler tamamen bitmiyor sadece insanların beklentileri ve birbirine yaklaşma şekli değişiyor yine de karşılıklı saygı güven ve emek olduğu zaman güzel ilişkiler hâlâ mümkün bence 😊
Değişen çok bir şey yok. Hayatını doğru anlamlarla temellendirmiş insanlar, huzur bulabileceği insanlarla karşılaşıp hayırlı ilişkiler kuruyorlar hâlâ. Anlamsız, temelsiz hayatlara sahip insanlar da debelenmeye devam ediyorlar. O debelenenlere de bu adam aklı sıra akıl veriyor işte.
Etkileşim kolaylaştıkça ona uzanabilmenin heyecanı kalmadı. İsteği, merak duygusu... bunlar yok oluyor git gide. Anlamaya, hissetmeye değer kalmadı.
Son yıllarda ilişkilerdeki değişim gerçekten dikkat çekici oldu. Sanki insanlar daha bireysel bir alana çekilip, beklentileri çok yükseldi. Anlık tatmin arayışı arttı, bu da bağ kurmayı zorlaştırıyor. Ama ben yine de umutluyum, kalpten kurulan bağların her zaman bir yol bulacağına inanıyorum. 😊 Bu dönemi bir adaptasyon süreci olarak görüyorum, daha derin ve anlamlı iletişim kurmanın yollarını arıyoruz. Belki biraz sabır gerekiyor. 💖
Cevap
2Cevap
Kadınlar baskın olmak istiyor, bu da erkeklerin işine geliyor
Dinlemeyin bunu boş konuşuyor
Çok haklısın kadınların hangi renk oje süreyim diye sorduğu sitede, fake hesapla cevap yazan erkek çok daha güvenilir.
alakaya maydanoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?