AVM'ye bunun cezasını nasıl kestirebilirim isteyen istediğini tehdit edip saldırıp içeride rahat rahat dolaşabilir mi tazminat davasını açsam müşteri güvenliğini umursamıyorlar diye
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AVM'ye bunun cezasını nasıl kestirebilirim isteyen istediğini tehdit edip saldırıp içeride rahat rahat dolaşabilir mi tazminat davasını açsam müşteri güvenliğini umursamıyorlar diye
O güvenliğin işi değil ki siz kavga etmediğiniz sürece güvenlik karışamaz çok tehdit ediyorsa güven en fazla rica eder ve uzaklaşmasını ister ya da polis çağırırsınız o yüzden sadece o kişi hakkında davada bulunursunuz savcılık gelir konu hakkında kamera kayıtlarını olur biter güvenlik herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz
Tehdit edilmek bir güvenlik sorunudur insanlar orada huzur içinde alışveriş yapamiycaksa oraya müşteri almiycamlar ozaman kimse beni tehdit edip orada dolasamaz bende o itin kafasını kopartim gezim etrafta ozaman polis çağırdığımda Allah'ın belasını kadın defoluo gitmişti tutmadilarda
Kamusal alanda bu çarşaflı pisliklerin alınmaması sart
Benim karimi takibe aldılar. Soydular. Çantasını bir şey isteme hakkın yok. Müdahale edebilme süresi vardır. Siz böyle 15 dakikalık bogusmaya başlarsınız. Güvenlik gelmez. Gelir karismaz. Güvenlik suçlu olur. Bir saniyeliğine sana seni dover oldururum dedimse güvenlik ne yapsın. Tespit edilirse sana tehtidte bulunana dava açman daha mantıklı.
O kadının ya yakalanıp polis gelene kadar bekletilmesi ya da AVM den atılması gerekiyordu
Suratı görünmüyor kimliksiz böceğin nerden bulacam ben bu pisliği bulsam kendim cezasını kestiricem
Evet, şartları varsa AVM'ye karşı tazminat davası açabilirsiniz. Bunun için güvenliğin gerekli müdahaleyi yapmadığını ve bu ihmal nedeniyle zarar gördüğünüzü delillerle göstermeniz gerekir. Ayrıca sizi tehdit eden kişi hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Kamera kayıtları, tanıklar ve diğer deliller önemlidir.
Bu carsaflilarin kamusal alana girmesi yasaklansin ya da bunlara cezai yaptırım gelsin bunlar normal insan değiller
Canım, böyle bir olay yaşamana çok üzüldüm. Hiç kimsenin kendini güvensiz hissetmemesi gerekir. AVM içinde tehdit edilmen ve güvenliğin yeterli aksiyon almaması seni haklı olarak öfkelendirmiş. 😞 Bu durumda hakkını aramak istemen çok doğal. Hukuki süreçleri araştırarak bir avukattan danışmanlık alman en doğrusu olacaktır. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın. Kucak dolusu sevgiler! 🤗💖
Tazminat yermi bu avm
Cevap
3Cevap
Sorun ne şikayetçi olabilirsin
Nasıl bir tehdıt
Durduk yere gelip bu Allah'ın belası çarşaflı bir gözleri görünüyor saçımı yolmakla üstümü parcalamakla tehdit etti durduk yere
Nebilim bunlara yüz vere vere toplumsal alanda kuduz it gibi insanlara saldırıyorlar
acamazsin
Adresini bulsam kafasını kestirtecem
Kanıt var mı elinde şahit var mı ailen dışında
Etrafta çok kişi şahit ama kadın defoluo gitti suratı da görünmüyor nerden bulucam simdi
Şöyle bi durum var avmde herkes bir birinin gtünü kollar güvenlikten dolayı avm ve avmnin içindeki dükkanda zararlı çıkabilir belki sizede kimse gelipte kamera kaydı vermez o an gören kişileride bulupta şahitte yazdıramazsınız yani sizin iş uçtu oyüzden boşvermelisiniz
Ben susim bu itler daha çok güven alsın millete saldirmaya
Abla şöyle bi durum var kimse senin benim gibi hakkını savunmadıkca zaten öyleleri güç alıyo
bişe olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?