Yaşadığım berbat olayı dinler misiniz? Gerçekten öfkeden elim ayağım titriyor?

31 yaşındayım, bekarım, Allah'a şükür işim gücüm yerinde.
Son 2 haftadır bir tanıdığım evlenmem için bir kadınla tanışmamı ısrarla istedi, çok ısrar etti. En sonunda tamam tanışalım dedim. Bugün buluştuk ama başıma ne gelsin? Kadın üstten üstten konuşuyor, beni ezik görmeye çalışıyor, maddi beklentilerinin çok yüksek olduğunu söylüyor, Allah Allah ben sabırla dinliyorum ama gerilmeye başladım yavaş yavaş ama kadın gittikçe abartıyor, la havleee, sonra bildiğin yok ben ayda 200 bin kazanan erkek isterim, sen kazanabilir misin gibi şeyler söyledi, yok ben ne yemek yaparım ne bulaşık yıkarım gibi bunun gibi saçma sapan şeyler söyledi de söyledi, konuştu da konuştu. Üstelik bu kadın 34 yaşında.

Artık en sonunda şalter attı, gözüm karardı, ağzıma ne gelirse saydırdım.
Ulan dedim sen hiç aynaya baktın mı suratsız dedim, neyin var da bana böyle üstten konuşuyorsun dedim, sen kimsin dedim, sen bana ne vereceksin ki ben sana ne vereyim dedim, maymundan hallicesin bir de geldin beni ezik mi görüyorsun dedim, ulan bulaşık yıkamazsın, eee naparsın? 2 seneye çocuk bile doğurmayacaksın, senle evlensem soyum kuruyacak, soyum devam etmeyecek senle dedim lan sen kimsin hayırdır dedim, orada iyice gerildik laf dalaşına girdik, en sonunda ağlaya ağlaya gitti.
Yemin ederim gece gece aklıma geldi yerimden kalktım öyle öfkeliyim.
Söylediklerimden asla pişman değilim, lanet olsun ya böyle leş insanlar bizden uzak dursun.
Yaşadığım berbat olayı dinler misiniz? Gerçekten öfkeden elim ayağım titriyor?