Ailem muhafazakar diye hayatım, eğitimim ve hedeflerim tamamen mahvolmak zorunda mı?

Anonim olarak böyle içimi biraz dökmek, akıl almak istiyorum sizden, ailem muhafazakâr kesimden ben de gelemiyorum buna, okul okutmadılar kursa yolladılar, 8 yıl boyunca cemaat kursunda okudum Arapçayı bitirdim ama bu benim hiçbir işime yaramıyor, ailemin eline bakmak istemiyorum zoruma gidiyor, bu yaz anne tarafına geldik tatile, kuzenlerim ful karma okulda okuyor bir hedefleri var, kendime bakınca üzülüyorum hiçbir hedefim yok, ailem elimden aldığı için arkamda durmuyorlar, açıktan okuyordum onu da aksattı babam istemedi en azından elimde diploma olur bir yerde olurdum, gerçekten farkına vardım ne bir amacım hedefim var ailem yüzünden, ne zaman bir şey görsem tek tek dertlerime ağlıyorum, baba sevgisi görmedim o baba kız ilişkisini görünce gözlerim doluyor kötü oluyorum, mutlu bir aile görüyorum gözlerim doluyor elimde avucumda hiçbir umut heves kalmadı
Ailem muhafazakar diye hayatım, eğitimim ve hedeflerim tamamen mahvolmak zorunda mı?