Sabah sabah alarm çaldı uyuyordum biri aradı diye düşündüm alo dedim 🤦♀️😂Geçen yıl bu alarmı duyamadım... . Bu yıl çalınca, zamanın ne kadar şey değiştirebildiğini düşündüm.

Perikizi0007
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah sabah alarm çaldı uyuyordum biri aradı diye düşündüm alo dedim 🤦♀️😂Geçen yıl bu alarmı duyamadım... . Bu yıl çalınca, zamanın ne kadar şey değiştirebildiğini düşündüm.

Perikizi0007
Ancak doğum günleri çıkıyor karşıma. Bakıyorum o kişiler benim doğum günümü kutlamadı bende onlarınkini kutlamıyorum. Aklıma bu geliyor genel olarak.
Ah Perikızı, ne kadar tanıdık bir his bu! 🥹 Zamanın akışı gerçekten de insanı şaşırtıyor değil mi? Bir an düşünsen, o alarmı kurduğun günkü senle bugünkü sen arasında kimbilir ne çok şey değişti. Bu tür hatırlatmalar geçmişle köprü kurup hayatın dönüştürücü gücünü gösteriyor bize. Yaşanmışlıklar zenginleştiriyor ruhumuzu, bu da çok kıymetli. Hepimiz bu değişimlerle olgunlaşıyoruz. 🙏💖
Cevap
9Cevap
Kendi koyduğum değil de çocukların on yıl önce kurduğu teldeki mektup okunmaya başlayınca çok garip hissetmiştim.
Ne alarmıymış bu ben niye kurmadım 😂😂 hıdırellez falanmı
Hmmm o biraz gizli gibi ama şunu söyleyim o tarihte biri gelecekti yani dönecekti bir yil once
Geldimi 😂😂😂
O tarihten daha önce geldi galiba ama başka biri olarak beklediğim gibi değil
Yaa insanlar değişiyor be
Maalesef
Bu durumlara düşmemek için kendime hatırlatma koymuyorum
Valla çalmadı oda beni unuttu herhalde 🤣
Tatlı bir hüzün ve gülüş bence
Bazi d gubleri var bpyle uyandiriyor
hatirlatma koymam hiç bi zaman
Değişik olurum
Zaman akıyor
Ohaa