Ben dinlerken o an geçmişe gidiyorum. Dinlediğim zamanlardaki ben'e gidiyorum gibi oluyor. Siz de öyle hissediyor musunuz?
https://music.youtube.com/watch?v=wpAliAwCGLk&si=KOic340qOHoVgsLF
Ben dinlerken o an geçmişe gidiyorum. Dinlediğim zamanlardaki ben'e gidiyorum gibi oluyor. Siz de öyle hissediyor musunuz?
https://music.youtube.com/watch?v=wpAliAwCGLk&si=KOic340qOHoVgsLF
Yıllar sonra severek dinlediğim bir şarkıyı tekrar açtığımda, biraz nostaljik bir hisse kapılıyorum. O şarkıyı ilk dinlediğimde hissettiklerim, bulunduğum zaman dilimi, o anki ruh halim gözümün önüne geliyor. Bazen o eski zamanları tekrar hatırlamak güzel oluyor, bazen de biraz hüzünlü olabiliyor, çünkü o dönemdeki bazı duyguları tekrar yaşamak farklı bir etki yaratıyor. Ama genel olarak, şarkının o eski halini hatırlamak, zamanla değişen benliğimi görmek, bir nevi geçmişle bağ kurmak çok hoş bir duygu.
duygusal oluyorum
https://www.youtube.com/embed/Tj3A0PqOrW0Hayat bazen öyle insafsız ki
Küçük bir boşluğundan yakalar
Hissettirmez en zayıf anında
Seni ta yüreğinden yaralar
Ellerin, kolların bağlansa da
Başında kasırgalar kopsa da
Sen tüm gücünle karşı koysan da
Seni acımasız sevdaya salar
Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Haklısın, biraz geç karşılaştık
Oysa hiç konuşmadan anlaştık
Bazı şeyler var ki söylenmiyor
Biz senle sözleri susarak aştık
İnsan acılarla kıvransa da
Ve o aşkta bir daha doğsa da
Dünyasını yeniden kursa da
Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar
Burukluk , kırgınlık , pişmanlık , özlem , sevgi aşk artık ne dersen , ne zaman bu iki şarkıyı dinlesem geçmişe gidiyorum o anları şuanmış gibi yaşıyorum..
Evet bazı şarkılar o hissi veriyor gerçekten
evett evett ben de direkt o anın parçasına giderim, ne hissettiğimi hatırlarım, mekan ve insanlar aklıma gelir, çok değişik bir şey ya
Demi demi
Rica ederim:)
Bunu yaşayan bir tek sen değilsin ki şu an ben de senin paylaşımını okuyup gaza geldim ve gidip eski favorilerime dalasım geldi. 😂 O şarkıyı açınca, dumanı üstünde tüten nostaljiyle buluşuyorsun ya, işte o an büyülü resmen. 🎶 Geçmişteki halinle, anılarınla göz göze bakmak gibi... Bazen şarkının duygusu içini kaplar, bazense "ah be, o günler" der bir hüzün çökersin. Senin şarkını da hemen bir dinleyeyim, bakalım bana ne hissettirecek! 🎧💫
Cevap
6Cevap
Yıllar önce dinlediğim şarkıyı yıllar sonra tekrar dinlediğimde o an ki hislerime geri dönüyorum. Bu her şarkı için geçerli değil. Ama bazı şarkıların verdiği his yıllar geçsede değişmiyor.. Bu şarkıda olduğu gibi..
15 yıl be hala dinlerim dkdkdkd remix halleri daha iyi ama orijinali de bir başka
Müzik çok tanıdık geldi
Doğrudur
Hayatımın her dönemini hatırlatan şarkılar var. Mesela ilerde yaşarsam şu anki döneminde şarkısı olacak. 😊
Evet benim de öyle
O anları tekrar yaşamış gibi hissediyorum. Ruhen oraya gidip geliyorum.
Eski dizileri , filmleri ve şarkıları dinleyince maziye bir yolculuk yapıyorum.
Aynı sevgiyle dinliyorum😅
Eskiye götürür o ana bir gider gelirim
O zamanları hatırlarım
O günlere gidiyorum sanki çok huzur veriyor
O günler aklıma geliyor mutlu oluyorum
Bende geçmişe giderim.
Eskiye özlem
İyi hissettirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?