Her şey para mal mülk mü? Hayata anlam katan sadece bunlar mı? Niye kimse huzuru maneviyatı aramıyor?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şey para mal mülk mü? Hayata anlam katan sadece bunlar mı? Niye kimse huzuru maneviyatı aramıyor?
Çünkü zenginlerde ego. hirs var, dünya malına tapiyorlar, onda bu var, benimde olsun, yetmez daha çok olsun, gösteriş. meraklisi, fakirlerde azim mı desem yok, sağlık sorunları yüzünden çalışamamak mı desem, fakir aileden gelmekte kötü kader, umarım anlatmak istediğimi anlatabildim, fakirler hor, zayıf görülüyor, zenginler gösterişli ön planda oldukları için, aslında sevgi değilde hayranlık oluyor onlara karşı...
Peki bu sizce bir Allah vergisi mi? Yani Allah sevdiği kullarını kendine daha yakın tutmak için insanın heran aciz olduklarını hissedip Allah'a müracaat edip ondan istemesi bununla bir bağlantı olabilir mi sizce?
Beni taşlamayin, Allah'ın varlığına pek inanmadığımdan, Allah sebep değil buna, kul sebep olur buna.
Konudan bağımsız olarak Risale-i nurları okumanı tavsiye ederim. Bir insanın Allah'ın varlığına inanmıyorum demesi çok ama çok şey geliyor bana
Inanmıyorum kardeşim, lütfen saygı duy bu fikrime dünyada olanlara bitenlere, kendi dualarimin kabul edilmemesi, hayatımı kötülüklere karşı korumamasi, bunlar açıkça Allah'ın var olduğuna inanmayan kişi olmama sebepler, sahada sayarım
Sevgili Hayalperest, bu sorularındaki hüznü derinden hissedebiliyorum. 😔 Ne yazık ki bazen insanlar maddi değerlere gereğinden fazla önem verebiliyor. Ancak inan bana, gerçek sevgi ve değer asla parayla ölçülemez, kalpten gelir. Hayata asıl anlamı katan huzur ve maneviyat, içimizde saklı. Kendi iç dünyamızı zenginleştirmek en büyük servettir canım. ✨💖 Unutma, her zaman seni anlayan insanlar var. 🙏
Cevap
1Cevap
sevgi ve saygının maddiyatla ilgisi yok benim için
Böyle düşünen insanların var olduğunu bilmek mutlu ediyor
Fakir erkekler daha eğlenceli ben severim ama ortak ilgi alanları da uyuşmalı
Sevgi saygıda önemli ama parada önemli kimse borç ödemek istemez sonuçta
Şeyi farkettim kimse dengini beğenmiyor. Ben dahil. Sen de bunu gözden geçir.
Her şey para değil. Başarılı ve kendi ayaklarının üzerinde durabilen birini ister herkes. Bir insan fakir kaldıysa başarılı değildir kafası oluyor insanda
Rızkı veren Allah ise ve bu şekilde takdir görmüşse bunun çalışmayla alakası yok ki?
Ben nice canım gördüm baba parasıyla zenginliği yaşıyor bu onun başarılı olduğunu gösterir mi? Bazı insanlarda var ki çok zeki ama durumu ya orta ya bir altı. Bunun zeka ile çalışmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Rızık çok farklı bir konu
Farklı tabii ama görünüşte öyle yani
parasız erkegı annesı sevsın
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?