Zengin insanları bir çekemezlik var sanki neden?
Hep ağır eleştiriler ve hakaretlerle bir yaklaşım sergileniyor adalet mi bu?
Hep ağır eleştiriler ve hakaretlerle bir yaklaşım sergileniyor adalet mi bu?
Zenginleri kötülüyorlar ama bugüne kadar zengin insanlardan bir tane zararlı görmedim, hep onları çekemeyen fakirlerde her türlü karaktersizlik var, zengin olmak bu ülkede suç sanki. Tecavüzcü, tacizci, dayakçı, küfürbaz, kaba saba, saygısız, sevgisiz ve daha birçok kötü davranışa sahip olan kişiler fakirlerde mi yoksa zenginlerde mi var, bunu düşünsünler cevabı çıkar ortaya. ( düzgün kişilikli fakirleri kastetmedim, parayı değil kişiliği kastettim ) UYARI: 3. kişiler yorumunun altına yorum yaparsa şerefsizdir, nokta...
İşte bende tam da bunu demek istedim aslın da
isetidiqi kadar zengin olsun fakirde zengnde gyiyeceği 3 kariş kefn ikisnnde gitceği yer ayni bunlari dert etmeyn bence allah zenginde fakirde sınıyor unutmayın şu an hepimiz birer sinavdayiz
adalet mi bu demişsin. doğa herkese yaşamını sürdürebileceği kadar olanak sunmuş. Sosyolojiyle ilgiliysen zenginin artısı fakirin eksisinden gelir, asıl adaletsizlik yüzünden de zenginler sevilmiyor.
Benim neler yaptığımı bilseydin belki nedemek istediğimi anlardın.
Kendisi karnını doyuramıyorken. Parasını çalan, kendine saray yaptıran, sömüren birini çok seviyor ya halk. Bence sevmiyorlar diye bir kavram yok :)
Cevap
4Cevap
Zenginlerin çoğu burnu havada kibirli olunca tabii sevmek zor.. Hepsi aynı değildir ama çoğu öyle maalesef
Burun havada değil, öyle görmek istediğiniz için ola bilir mi? . ya da bir eziklik duygusuyla yaklaşım sergiliyorsunuz (Lafım sana değil)
Hayır, arabanda giderken bile yolda bekleyen biri seni görsün kesinlikle arkandan söver.. Vay o. ç vay şrfsz.. vay bilmem ne arabasına bak bilmem neyine bak gibi..
Ben fakirlerin zengieri sevmedigi dusunmuyorum da kedi ulasamadigi cigere mindar dermis
kedi uzanamadigi cigere mundar dermis ( zengin degilim zenginleri seviyorum adamlar calisip yapiyo saygi duyuyorum )
Zengin insanların küçük görmesinden olanilir mi acaba?
Bana göre en büyük zenginlik maneviyattır!!! İnsan kendine değer vermeyip ezikliyorsa. O, karşısındakinin sorunu değil. Kendini ezik görüp ezdiren insandadır sorun
Bence sana göre en büyük zenginlik maneviyat değil. Sorduğun sorudan ve cevaplarından bu belli. Halinden memnunsun, ne hoş. Ama ne yazık ki geçim gğçlüğü çeken insnalar için hayat zor. Anlamazsın, anlayamazsınız
Çok şükür durumum iyi. ama Bir Koçun torunu bir sabancının bir aliağaoglunun da oğlu değiliz. : )
Arkadaş bu soruyla zenginliğini belli etmeye çalışıyor.
Eee sonraa..
Al işte bir tane ön yargılı daha... Açık profil mi? kendimi mi afişe ettim? Yoksa özeline mi girdim?
Zenginler de fakirleri sevmiyor :D
: ) ben insanları severim, hayvanları sevdiğim kadar olmasa da
adalet degil , hepsinde mental blok var
Maalesef...
kıskanıyorz sizi panpa
zengin isyanına bak * dertleri bile farklı
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.
Zenginler artisit olur
Kaliteli olur bence artist değil. : )
Bizim sitenin güvenlik görevlileri var mesela. daima yanlarına giderim. sigaramı evden almam gider onlardan alırım çay demlettirir çaylarını içerim. selamsız yanlarından geçmem asla, kötü bir şey mi bu sence?
Hayur
onlara imrendikleri için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar