Türk'üm ya da İngiliz'im veya Kürt'üm ne fark eder? İnsan olmak önemli.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
bazi irklara karsi on yargim var doğru ama nedeni de mevcut. durup dururken olmaz hicbir sey
Türk’e eli değmiş soysuzları affetmem gerisi önemlid eğil
Amerikalılar ve yahudileri sevmem
Yahudiler bir numaralı pedo ve kadın ticaretcisi. Abdliler dünyayı zehirliyor her zehirli trend onlardan çıkıyor
Epstein dosyalarındaki baş şüpheliler yahudi. Hollywooddaki yahudi lobisi korkunç. Sosyal medyadaki abdliler heroin chic akımını geri getirdi. Duymuşsundur bence ya
Anladık kardeşim şahsen abd de yaşıyorsun. Magasındır muhtemelen..
Abd de yaşamak neden yorum yapmanı engellesin?🙊
Ahmetcim abdli değilsin guzum kendine gel😂 epstein ve ya diğer skandallar hakkında yorum yapmak seni kötü vatandaş yapmaz. Zira oranın en ünlü oyuncuları (en çok ekmeği yiyenler) bile yorum yaptı..
Guzum abdli diye bir şey yok göçmen ülkesi orası ulus ülkesi değil:) orada doğup büyüyen bir afrikalı hala afrikalı, arap hala arap:)
Guzum dışına vurma bu türk düşmanlığını, türk olmanın ağırlığını taşıyamıyorsun biliyoruz ama düşmanlıkta etme;).. biz türküz..
Muhtemelen Atatürkü koymuşsundur kalkan olarak kullanmak için:)... açık açık görünüyor hafiften bi türk düşmanlığı, aşağılık kompleksli.. şahsen abdli kardeşim benim..
Guzum "muhtemelen, Atatürkü koymuşsundur çünkü..." diye yazacaktım yanlış yazdım. Atamı tanıyorum ben.. o türkiyeli demezdi, türk derdi mesela:).. amerika hayranlığı yapmazdı mesela, sırf amerikada doğup büyüdü diye kendini safkan amerikan sanmazdı mesela..(şahsen abdli kardeşim alınma ama amerikan, amerikalı diye bir ulus yok:(.. ve ait değilsin o ulusa.. çünkü yok..)
Şahsen abdli kardeşim benim, tamam safkan olmayan bir ırka mensupsun.. tamam şahsen amerikalım benim.. ve o "okey" değil "okay" nasıl amerikansın sen ya.. daha yazamıyon hahaha.
Safkan amerikan kardeşim, eee hani amerikada doğup büyümüşsün.. gönderinde geçen yıl gittiğin yazıypr.. sen yazmışsın..
Hani orada doğup büyümüştün😂 türkiyeli değil türk diyeceksin. Kürtsen gururlu ol! Düşman olma!
Ciddi ciddi yazmıştın ama orada doğduğunu, üzerine basa basa "amerikalı türküm" yazmıştın!
Paşa paşa "Türk" diyeceksiniz hepiniz.. safkan amerikalı karrrdeşimm😂😂
Paylaşmışsın istediğim kadar yazarım safkan amerikan kardeşim benim. Türk düşmanl kürt kardeşim benim. Amerikada doğup büyüyen kardeşim benim.
Manifest yapmak ne demek bilmiyorsun:) ve yorumumda manifeste dair bir şey yoktu ama sen bence "amerikalı türküm, amerikada doğdum" diyerek kendine ait olmayan hayatı kendininmiş gibi sunmaya çalışıyorsun..
Canım kardeşim işte safkan amerikalısın diye merak saldım sana, suç mu?
Hadi beeee... amerikalı kardeşim kırma beni caus I know americana u know lütfen talk with me🥹
İzmirliyim kardeşim sen nerelisin? Los angeles mı?
Önemli değil
İnsan olması yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet'ciğim, bu konudaki düşüncelerine tüm kalbimle katılıyorum! 💖 Gerçekten de, hangi ırktan ya da milletten olduğumuzun önemi yok, asıl değerli olan insanca yaşamak ve insan olmak. Farklılıklarımız elbette var ama bizi birleştiren şey kalplerimizdeki sevgi ve anlayış olmalı. Dünyayı daha güzel bir yer yapan da bu. 🙏 Sevgiyle kal! ✨