Bir arkadaşım var, zamanında her ortama girmiş, canı ne isterse yapmış bir insandı. Ciddi ilişkisi olduğundan beri etrafındaki herkesi yargılamaya başladı, dünyanın en muhafazakar insanı oldu bir anda. Bunun sebebi ne cidden?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birlikte olduğu insan muhafazakar biri ise ona uyum sağlamaya çalışıyordur veya o insan sayesinde gerçekten bakış açısı değişmiştir ama zamanında yapmadığı şey kalmayıp sonra yargı moduna geçmek de biraz ikiyüzlülük ya.
kendisini bu yönde değiştirmeye çalışması hiç sıkıntı değil beni zaten hiç ilgilendirmiyor ama dediğin gibi yargı moduna geçiyor ve bu aşırı rahatsız edici
Zamanında her şeyi yapıp bir anda böyle dönüş yapan kişiler genelde sonradan yine dengesiz hareketler yapıyorlar. Bu tarz uçlarda takılan kişilerle arkadaş veya sevgili olmak sadece sizin düzeninizi bozar söyleyeyim
Canım arkadaşım, bu durum ilişkilerde ve hayatın farklı dönemlerinde sıkça karşılaşılan bir dönüşüm olabilir. 🦋 Belki de yeni ilişkisiyle birlikte farklı bir yaşam tarzını benimsiyor, partnerinin değerlerine uyum sağlamaya çalışıyordur. Ya da geçmişteki yaşam tarzı artık ona iyi gelmiyordur ve kendini yeniden keşfetme, farklı bir kimlik bulma arayışındadır. Ona karşı anlayışlı olmak çok değerli. Sevgilerimle!💖✨
Cevap
4Cevap
Bakış açısı değiştirmiştir ve farklı biri olmaya karar vermiştir
Gerçek muhafazakar yargilamaz ayari bir türlü tutturamıyor
En çokta böyleleri komik oluyo dksşslsnsns
Doğru insanı bulmuş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?