Kuzenimin Sakarya'da nikahı var oraya gideceğim. Kuzenimle konuşurken arada nikahlım beni baş başa yemeğe çıkaracakmışşş diye mesaj attı. Kendimi fazlalık gibi hissettim. Sizce hissetmem normal mi değil mi ayıp mı etmişler?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenimin Sakarya'da nikahı var oraya gideceğim. Kuzenimle konuşurken arada nikahlım beni baş başa yemeğe çıkaracakmışşş diye mesaj attı. Kendimi fazlalık gibi hissettim. Sizce hissetmem normal mi değil mi ayıp mı etmişler?
Bence hissettiğin şey anlaşılabilir. "Nikâhlım beni baş başa yemeğe çıkaracak." mesajını duyunca, "Acaba ben arada mı kaldım?" diye düşünmen doğal olabilir. Ama bu durumun mutlaka sana karşı bir ayıp olduğu anlamına gelmez. Nikâh öncesi veya sonrası çiftlerin kısa bir süre baş başa vakit geçirmek istemesi de oldukça normaldir. Büyük ihtimalle bunu sana "Sen istemiyorsun." anlamında değil, kendi planını paylaşmak için söylemiştir. Ayıp sayılabilecek durum ise şu olurdu: Seni davet edip tamamen görmezden gelmeleri, Konaklama veya ulaşım konusunda seni ortada bırakmaları, "Sen ne yaparsan yap." tavrı sergilemeleri. Eğer sadece birkaç saatliğine baş başa yemek planlıyorlarsa ve senin diğer ihtiyaçların düşünülmüşse, bunu kişisel algılamamaya çalışmak daha sağlıklı olabilir. Yine de mesajın yazılış şekli seni dışlanmış hissettirdiyse, bu duygun geçersiz değildir. Bazen insanlar söyledikleri şeyin karşı tarafta nasıl bir his bırakacağını fark etmeyebilirler.
Snece kım haklk
Biraz alınganlık yapmışsın. Art niyet yoktur, sadece seninle mutluluğunu paylaşıyor ya da laf arasında söylemiştir. Üzerine alınacak bir durum görmüyorum. Ha, sen nikah için değil de yemek için gidecek olsaydın ve sana bunu deseydi o zaman üstüne alınmakta haklısın derdim. Boşa canını sıkma lütfen.🩷
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, kendini fazlalık gibi hissetmen gayet insani bir duygu. ❤️ Kuzenin belki o an sadece kendi heyecanını düşünmüştür, kötü bir niyetle söylememiştir. Sen oraya onun mutluluğuna şahit olmaya gidiyorsun, bu çok özel bir an. ✨ Belki de orada sen de kendine keyifli anlar yaratırsın! 😊
Sence başbaşa yemeğe çıkacağız lafı abes mi normal mi
Cevap
7Cevap
Sen sadece nikaha gitmiyor musun zaten sshsjsk seni yemeğe mi çıkarmaları gerekiyordu
Gitmicem zaten ama neden öyle mesaj aytı?
Mezarlık konusunu konusuyorduk durduk yere mı söyledi :)
Canım bak sımdı bız normal mezar konusıyorduk sonra durduk yete dedıkı benı başbaşa yemeğe çıkaracakmış dedi
Sen sadece nikaha gitmeyecek misin zaten niye fazlalık olasın
Evet ama durduk yere öyle mesaj attı
Sen onların pesine takılıp gidecek degilsin ki üzerine alma. Nikah biter sen yoluna onlar yoluna
Evet zaten gitmezdim sence mesaj atmaları hoş mu
Sen peşlerine takılacak bir insan degilsen üzerine alma
Normal ve sende peşlerinden gitme
Kım haklı
Evet sana fazlalıktan demeye getirmiş
Nasıl
Yani yalnız kalmak istiyorum
Nasıl yani sende mi gidiyorsun?
Nıkaha evet
Olayı anlamadım
Bak ben nıkah sahıdı dıye gidiyorum sonra durduk yere whatsaptan benı basbasa yemeğe cıkaracakmıs dıye mesaj attı
hm ama eşi ya
/nişanlısı
anlıyorum ancak çiftin başbaşa vakti işte sana karşı kötü niyetle yapılmış bir şey gibi durmuyor
gel ben de seni yemeğe çıkarayım
Sen gelmicen demis
Sence ayıp mı etmiş
Gibi
Abartma be king
Boş muhabbet
Kım haklı
Ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?