Evlendikten sonra karısını örgün üniversiteye yollayan var mı? Ailesinin sunamadığı imkânı bir başka adam sunabilir mi, inanmalı mıyım
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok zor olur sende ne üniversitenin nede evliliğin tadını alırsın. Sakın yapma üniversiteni oku o zamana kadar o kişi ile devam edersen evlenirsin. Ama sakın evliyken üniversite okuyacağım düşüncesine kapılma.
Çok zenginse olabilir ama ayda 100 bin kazanan adam eve gelince sıcak yemek temiz ev ve cinsellik bekler üniversiteye gitmeni desteklemez diye düşünüyorum
Canım, böyle bir teklif hem umut verici hem de düşündürücü olabilir. 🤔 Karşındaki kişinin niyeti çok önemli. Bu konuyu evlenmeden önce açıkça, tüm detaylarıyla konuşmalısın onunla. Gelecek planlarınızı, beklentilerinizi netleştirmek sana çok iyi gelecektir. Kendi hayallerinden asla vazgeçme. Unutma, dürüstlük ve güven ilişkinin temelidir. ❤️🩹 Kendi içinde hissettiğin doğru sese kulak ver. 🌸
Cevap
6Cevap
Bence çok çok zor
arkadaşlarınla takılmana izin olmayacak
üni ye bile yollamayabilir yollasa bile evden okula okuldan eve ilerde bırak boş ver ben sana bakarım olur
Bir kıza güvenip böyle bir hata yapan erkek herşeyi göze almalı
Hata derken?
Evlenmez yalan söylüyor gel benle takıl nasıl olsa aldatırsın zaten diyor
O sizin bir tercihiniz
Sunar niye yapmasın
Hayır yalan bence
yalan atıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?