Kötü gün dostu olmak zor mu?

Bir tane arkadaşım vardı. Birkaç aydır neredeyse her gün buluşuyoruz ve sabah akşam mesajlaşıyorduk.
Bu sıralar hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var sürekli konuştuğumuz için ona da anlatıyordum. Bir de panik atak hastasıyım çok nadiren zor bir anım olduğunda onu arıyordum diğer arkadaşlarıma ulaşamadığım için.
O da bazen anlatıyordu derdini vs ama böyle pek yardım vs istemiyordu istese ne gerekirse yapardım.

Her neyse, bugün bana karşı aşırı soğuk mesajlar atmaya başladı. Birkaç gündür atar gider vs de yapıyordu birkaç defa ufak tefek tartıştık. Ama bugünle ilgisi yok. Bana şöyle dedi “Benim hayatımda yeteri kadar sorun var çok yoruldum kafamı dinlemek istiyorum”. Yani özetle böyle dedi. Derdimden vs sıkılmış ama kendisi her gün buluşmak vs istiyordu. Her gün buluşunca mecburen konuşacak konu gündelik hayat oluyor sıkıntım olunca da söylüyordum.
Sizce ben bir yerde hata mı yapıyorum yoksa bu onunla ilgili bir şey mi?

Onu kaybetmek beni derinden yaraladı çünkü onunla görüşmeye başladığımızdan beri ne canım sıkılıyor ne bir şey aksine mutlu hissediyordum. Hatta panik atak anımda ulaşabildiğim biri olduğu için çok da güvende hissediyordum çünkü bugüne kadar böyle arkadaşım olmadı. Bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum ama çok üzgünüm 😢 içimi dökecek kimsem yok size anlatmak istedim

Kötü gün dostu olmak zor mu?