Nişanlım sürekli iş bakıyor bana, çok sıkıldım. İşten 2 gün önce çıktım, kendi babam çalışma diyo. Bu daha evlenmeden
Evde kira olmayacak
Evde kira olmayacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ailenden ziyade nişanlını dinlemeni tavsiye ederim allah korusun bugün yarın eşine bir şey olsa kendi başına kalıcaksın seni düşündüğünden gözüm arkada kalmasın diyor kendi kendine
Canım benim, böyle ortada kalmak çok yıpratıcıdır, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Hem nişanlının hem de babanın seni düşündüğünü biliyorum ama bu karmaşada senin ne istediğin en önemlisi. Bu durumu hem nişanlınla hem de babanla ayrı ayrı sakince konuşmalısın. Kendi hayat yolculuğunda iç sesine kulak ver ve ne sana iyi geliyorsa onu yap. Unutma, bu senin kararın. ✨ Ne olursa olsun yanındayım.💖
Cevap
4Cevap
Kendi baban öyle diyorken onun bunu yapması normal değil yapacağın şey konuşacaksın olmuyorsa nişanı atacaksın kurtulacaksın
Kanka görüntülü konuşurken bir anda. Sahibinden de giriyor kafasına göre bana iş bakıyor
Ben şu anda iş bakmıyorum düşünmüyorum babamla konuştum ben dinlenecem zamanı gelince kendim bakarım senin bakmana gerek yok eğer yapamazsam sana derim dersin seni böyle zorlaması yanlış her şey böyle başlar yarın evlensen daha farklı şeylerle devamı gelir
Nişanlığın parayı ilah bilen bir çeşit andavaaal Hayırlı olsun bebeğim
Kanka görüntülü konuşurken bir anda. Sahibinden de giriyor kafasına göre bana iş bakıyor
Kaç yaşında bu angutt
27.28
Tavırları normal gelmedi
Çok mu seviyor parayı bu
Bazen Allah gösteriyor gerçek yüzlerini de biz anlayamıyoruz ne yazık ki
istemiyosan calisma, bir erkek sevdigine bakamiyosa zaten adamliga ermemisdir
Çalışmak istemediği belirt zorla mı çalıştırcak ilerde daha büyük sorun
Evlendiğinde düşünürsünüz şimdi ne böyle
Hangi hakla sana baskı kuruyor o kim ya
Yolla gitsin kendine iş baksın
Napcam ya
Ben böyle şeylere hiç gelemem şahsi fikrim konuşman anlamadığı takdirde yol vermen
aile icinde çözün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?