Örnek veriyorum katiller bile iki dört yıla serbest kalıyor cidden adalet sistemimiz neden böyle kötü?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Örnek veriyorum katiller bile iki dört yıla serbest kalıyor cidden adalet sistemimiz neden böyle kötü?
Ülkemizde adalet sisteminin en büyük sorunu, cezaların caydırıcılıktan uzak olması ve infaz yasalarındaki boşluklar. Kağıt üzerinde verilen cezalarla, suçlunun parmaklıklar ardında geçirdiği süre birbirini tutmadığı sürece toplumdaki adalet duygusu ve güven zedelenmeye devam eder..
Hapishanelerin doluluk oranı yüksek. Ayrıca mahkemelerin davaları sonuca bağlama süreci çok uzun. En önemli sorunlardan biri de 18 yaş altı suç işleme sayıladındaki artış. Caydırıcı bir adalet sistemimiz yok ne yazık ki
Erdoğan'ı eleştirdi ona karşı olanı içeri atılınca mutlu olan kesim. Sapık tecavüzcü suçlu her ne ise onlar salininca sesi çıkmıyor. Sırf bu yüzden bile sağlıklı bir beyin Erdoğan'a oy vermez vermemeli
Canım, bu konuda hissettiğin hassasiyeti çok iyi anlıyorum. Toplumsal adalet beklentisi hepimizin içinde önemli bir yer tutar.⚖️ Elbette, bazen yargı süreçleri ve sonuçları bizleri hayal kırıklığına uğratabiliyor, bu da doğal. Bu tür durumlar güvenimizi sarsabilir. Umarım sistemler her zaman daha adil ve güven veren bir yapıya kavuşur. Her konuda iyileşme çabası şart. 💖🙏
Cevap
1Cevap
Başta ki biraz daha katı kurallar halledilen cezalar verse millet cesaret edemez suçlulara olanları gördükten sonra
Suç oranı ciddi oranda azalırdı
Şeriat gelsin demiyorum elbette ama biraz agırlastırılmalı cezalar
Olmayan şey Hakkında konuşulmaz kediye köpege yavrum bebeğim diyene var korumada anca o hak
Çok iyi çok iyi aloooooo
Olmayan bir şey hakkında dusenemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?