AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Varoluşta vardı da Türkiye'de olsun , Tek adalet ölümdür
Sıfır... Ülkeyi batirdilar bitirdiler ne adalet kaldı ne ekonomi kaldı ne üretim kaldı...
Bunu sorduğuna göre yok.
Paran varsa Amcan , Dayın varsa her şey sana çalışır
Adalet atiyosan kıble önünde şer seccadeni namazını kıl asıl adalet orada
Adaletliyiz diyenlerde hep namaz kılıyor ama adaletsizliğin en büyüğünü yapıyor. Demek ki namaz kılmakla olacak bir şey değil.
@crazy-_-man bu kafayla devam
Ne oldu namaz kılıp adaletsizlik yapanlara diyecek kelimen yok mu? Yoksa çalıyor ama en azından namaz kılıyorlar diyen kafadamisin? Sende o kafayla devam et
@crazy-_-man yavrum ben sana namaz kıl adaletli ol demedim asıl adalet sahibi olan Allah'a secde et dedim beyinsiz
Yazdığın cümleyi anlayacak kadar beynin gelişmemiş. Namaz kıl adaletli ol demedim diyor canım 🤣🤣🤣 namaz kıl adaletsizlik çal kul hakkı ye ne yaparsan yap Allah'tan adalet dilen diyorsun. Size dini kim öğretiyor beyinsizler.
@crazy-_-man tamam canimmm ne sen beni anlatsın ne ben seni anlarim geri dönüşünde soruma cevao veremedin noldu diye laf yapmana gerek yok ugrasmak istemiyom anlatsam da boş konussam da boş iyi günler
Yazdığını anlayacak kapasiteye ulaşıp Müslümanlığı öğrenince birşeyler anlarsın emin ol. Senin gibi dindar kesilenleri çok gördüm. Namaz kılan haram yemez diyemiyor, namaz kılan kul hakkına girmez diyemiyor, namaz kılan dürust olur şatafat içinde yaşamaz demiyor. Çalıyor ama namaz kılıyor diyen birisinin kıldığı namaz boştur. Boşuna kılıyor haşa Allah'ı kandırdığıni zannediyor.
Hulki Cevizoğlu diye birisi var bak ne diyor. Hz Muhammed dirilse gelse parti kursa Tayyip Erdoğandan fazla oy alamaz diyor. Böyle dinsizlere bir şey diyebildin mi hiç?
https://youtu.be/xh2RI6sYarU
@crazy-_-man sen belliki her namaz kilani o şekil görmüşsün haklısın namaz kılan çoğu öyle tanıdığım çevremde çok var bizim komsi namaz kiliyo akşam kuran okuyo bize geliyo dedikodu yapiyo sabaha kadar evet okey ama senin hep gözün bu şekilde görmüş her namaz kılan yoldan cikiyo evet olabilir sen soru soedun adalet var mı diye bende dedim ki Adalet sahibi olan Allah'a secde et dedim dünyada zaten adalet yok
Ne buyurulmus İslam'da, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Peki namaz kılan yaptığın yanlış namaz kılıyorsun gıybet etmemelisin dedin mi? Veya çevrende gördüğün namaz kilanlara namaz kılıyorsunuz ama haram yiyorsunuz yapmayın dedin mi? Yoksa amannnn banane herkes ne yaparsa yapsın mi diyorsun?
Ayrıca kim dindar kim iki yüzlü ibadetdin onu Allah bilir sen karar veremzsin ben 19 yaşımdan basaldim namaza 25 yaşındayım namaza başladığımdan beri hiç bir şeklide günaha girmemeye çalışıyom önceden de boyledim sadeece namazım yoktu ibadet kabul olmaz demek doğru değil ben namaz kılarım dedikodu ederim haram yerim namazım kabul olur mu olur ama onu Allah bilir normalde alimler şunu der kişi günah işlerse eğer bu günahım ginah olduğunu ve haram olduğunu bilirse tövbe ederse yani ondan imanı gitmemiş olursa kıldığı namazlar makbuldür fakat günahı yazılır günah işledi diye namazı orucu zekatı kabul olmaz diye bir şey yok eğer öyle olsaydı günahsiz kimse olmadığı için kimse namaz kılmazdi neden günah işlerim günah işledim diye ayeiga sen İslami senden iyi biliyom diyosun ama sen sadece üstün bakmışsın İslami bilmek le olmiyo yaşamakla olur emin ol senin zerre kadar bilgilerin benim bilgime yetişmez
@crazy-_-man kanka az beklermisin gelicem istersen burdan yaz bana telegram dan konuşalım
@crazy-_-man @birkahvefincn yaz bana telemdab
Eğer yapılan ibadet kişiyi günahtan haramdan uzaklaştırmiyorsa o ibadet bir şey katmiyor demekki. Senin kafa yapina göre namaz kılar haramda yer çalarda zina da yapar, içki de içer günahın yeri ayrı namazın yeri ayri mi 🤣🤣 yazık ya kim öğretiyor size Müslümanlığı.
Yazdimmm
Yok.
Soru şu olsa daha iyi olurdu.
Adaletli yaşamak için nereye gitmeli.
Diktatörlük sisteminde adalet olmaz
Varsa biri kanıtlasın
Var tabi bizim eski komşunun kizinin adı afalet
Adalet şuanda hiçbir yerde yok.
varsa var yoksa yok her şey bu
Adalet dünyada kaldımı ülkemizde olsun
Hangi ülkede var ki
Türkiye hariç bütün ülkelerde var
Kaç ülke gezdin
4 ülke gezdim ama hiçbiri Türkiye gibi değil orada adalet var
Yunanistan da tren kazası oldu 56 kişi öldü ulaştırma bakanı istifa etti. Türkiye de deprem oldu en az 100 bin kişi öldü tek sorumlu kader 🤣🤣 afad çadırları yemekleri sattı...
Gidin o zaman. Yunanistan a
Bunu mu anladın beyni az gelişmiş🤣🤣🤣
Aynen. Hakaret dışında beyni çalışmayan mahluk
Yazdığımi anlamayacak kadar beyni gelişmemiş varlık...
Acizsin. Yazık
Biraz kitap oku ki, okuduğunu anlayacak kapasiteye eriş🤣🤣🤣
Şu an kendimden utanıyorum. Sana hala cevap verdiğim için
Okuduğunu anladığın zaman doğru cevap verebileceksin... Hadi boş boş yaşama, yazılan bir metni okuma kapasitesine erişip öyle gel. Utanman lazım zaten kendinden beynin yazılan bir metni anlayacak düzeye gelmemiş daha.
Eh işte
insanın olduğu yerde her şeyi sorgularım
p*rno izleyelim mi
yokkk
yok yok yok
Hayır yok
Yook
Yok gibi