Merhabalar şu son zamanlarda olan olaylardan yola çıkarak şunu sormayı istiyorum sizce ülkede adalet var mı yok mu?
Ülkede adalet var mı?
Ülkede adalet yok mu?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ülkelerde değilde insanlarda adalet yok. İnsanlarımız biraz vicdanlı olsa ülkece huzura ereceğiz. Doğruyu yanlışı çocuklarımıza öğretmemiz lazım. Anne-baba olmadan önce yetki verilmesi lazım. Böyle şeyler ilk ailede öğreniliyor
İnsanların gözünü hırs öfke bürüdüğü için artık çoğu insan umursamıyor empati kurmak çok önemli bu durumda insan gece o yastığa baş koyduğunda kendini sorgulamalı vicdanen rahat mıyım acaba diye
Cevap
3Cevap
adalet güçlünün yanında olacaksa o adalete inancım olmaz benim
Haklısınız artık parası olanın veya amcası dayısı olanın kazandığı bir devirdeyiz
@fgggffvvv sesli güldüm 😂
Adaletin a'sı yok
Olsaydı çok huzurlu bir ülke olurdu
Tabiki de Y O K
Evet dostum maalesef yok empati kurmak gerekir bazen
Sağol bro şunu belirtmek istiyorum insanın mesleği her ne olursa olsun öncelikle empati kurması sonrasında vicdanlı merhametli olması gerekiyor sırf mesleğinden dolayı egoist, hırçın, karşısında ki insanı İnsan yerine koymayan çok kişi veya kişiler var
Hayır yok
Evet 👍🏻
Olsaydı şu an döve döve öldüren karakteri bozuk erkeğim diye ortalarda gezinen şahıs ve masum bir kıza tecavüz eden şerefsiz dışarda elini kolunu sallayarak gezmezdi.
hangisini secelim bileedim. D
Senin için hangisi uygun 😂
Maalesef.
Keşke olmuş olsaydı eminim ki kadın hayvan ve çocuk tecavüzlerinin önüne geçilirdi
Neden olmasın ki elbette var
Ülkede adalet olsaydı bir kadına yardım etti diye 12 yıl 6 ay hapis cezası verilmezdi ama bir kızı döverek öldüren şahıs ve tecavüz edip ölmesine sebep olan şerefsizde elini kolunu sallaya sallaya gezmezdi
Haklısın
YOK...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?