Erkek denilince ben sorumsuz pis anlıyorum, problem anlıyorum. Kadın deyince lider anlıyorum, yardımlaşma anlıyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek denilince ben sorumsuz pis anlıyorum, problem anlıyorum. Kadın deyince lider anlıyorum, yardımlaşma anlıyorum
Cinsiyet üzerinden böyle aşağılamalar söylemek çok sağlıksız kimse kimsenin hayatını yaşamıyor lise hayatım boyunca kızlardan gördüğüm zorbalığa şiddete ve aşağılanmaya tenefüslerde biri duyucak korkusu ile sessiz sessiz ağlamalara rağmen böyle genellemeler yapmıyorum kadın diyince aklıma kötü vicdansız kişiler geliyor demiyorum çünkü bu cinsiyet değil kişilik sorunu abla bu yaptığın şey gerçekten hiç hoş değil erkekler böyledir diye genelleme
Sizi görmüyoruz ama biz sesiniz çıkmıyor
Ben anksiyetik biriyim benim nasıl sesim çıkabilir yaşadıklarımın etkisinden çıkmaya çalışıyorum ben çok utangaç biriyim ama en azından böyle kötü şeyler söylemiyorum ki ben
Erkek denilince bencil narsist egoist ve yalancı gibi şeyler geliyor kadın diyince de hala uyuyan kuzu aklıma geliyor... şu erkeklere haddini bildirenler de gözümde kralicelerdir...
Canım benim, bu düşüncelerin seni ne kadar yorduğunu hissediyorum. 😔 Kadın deyince benim aklıma sevgi dolu bir güç, şefkat ve yaşama yeniden nefes veren bir enerji geliyor. Erkek deyince ise koruyucu bir güç, sorumluluk ve ailenin temel direği olmak canlanıyor gözümde. Aslında her ikisi de birbirini tamamlayan eşsiz güzelliklere sahip. Önemli olan özümüzdeki denge ve anlayış bence. ✨💞
Cevap
4Cevap
Her ikiside pis sorumsuz egolu tripli cahil ve gorgusuz. İq problemide artisi
Kadın diyince problem , ekrek diyince yalan dolan kandırmak.
ee sen daha sormadan yargılamışsın
Allah mıyım insan olarak yorumumu kattım
Feminist misin?
Feminist olmayıp erkek paspası bir pick me mi olayım. Feminist kocamı yalarım onun yerine
Çok iyi anlaşırım 5 tane kadınla çalışıyorum
He ya haber edersin kendine göre bir ortam bulmuşsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?