Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Erkeklerde ve kadınlarda ilk dikkat ettiğiniz şey ne?
Erkeklerde ve kadınlarda ilk dikkat ettiğiniz şey ne?
Avantaj ve ya dezavantaj olarak bakmamalısınız bence ama tabi yine siz bilirsiniz..😌Insan kendi haliyle bir değerdir bu değeri kendi kendimize (davranışlarınızla, sayginliginizla , karakterimizle) düşürür veya yükseltiriz..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fizik güzelliği
Giyimi tabiki.. ne kadar süper bir insan olursan ol giyimin kötüyse çarpı atılır üstüne maalesef günümüz gerçekleri
Doğru maalesef kitabı kapağına göre yargılıyoruz
Öyle giyimin kötüyse insan yerine konulup muhabbet bile edilmez ne kadar acınası
Kızlarda ilk dikkat ettiğim şey küçük göğüslü mü diye bakarım değilse kafamı çevirir giderim
Anlamadım, küçükse mi bakmıyon büyükse mi?
Büyükse bakmam
Ben ilk önce gözleri ve elleri 🤔
Şanslıyım o zaman
Hangi konuda 🤔😌
Avantajlarımın olduğunu farkettim sadece sen böyle yazınca
Avantaj ve ya dezavantaj olarak bakmamalısınız bence ama tabi yine siz bilirsiniz..😌Insan kendi haliyle bir değerdir bu değeri kendi kendimize (davranışlarınızla, sayginliginizla , karakterimizle) düşürür veya yükseltiriz..
Bu noktada insanın kendini bilmesi ve hareketlerinin olgunluğu da ön plana çıkarıyor. Ama genelde ilk olarak baktığımız dış görünüşü oluyor.
Popo tabikide koku moku bunlar kolay şeyler :D
kötü kokan bi popoyla karşılaşırsan görürüm seni :D
Duşa sokarım zorla hatta orada yaparım :D
Hepsini bir bütün olarak değerlendiririm
birinden biri eksik olunca çıta düşüyo
Evet
teşekkür yorum için
Giyimi kokusu bakışı enerjisi hepsi önemli
Hepsi bi bütünü oluşturuyor aynen
Yani
teşekkür ettim yorum için
Rica ettim
:)
Ben kendimden baskasina dikkat etmiyorum
O da güzel
Giyim 👍
Koku ve saç sakal bakımı da önemli bence
Bakımlı olması
Kokusu da dahil sanırım
Giyim
Kokunun hiç önemi yok mu?
Ikiside aslinda onemli bakimi iyi olabilir ama kiyafet tarzi vs oda onemli
Güzel giyinen ama ter ya da kötü kokan biriyle birlikte olur musun?
Tartisilir eger sevdiysem zor olur ikna etmeye calisirim kokular surunsun diye vs
Üslüp
Hatları yani vidafonmu turkselmi yani😁
boy popo
Bakımı
Bıyık saç sakal el parmak bakımı mı?