Milletin akın akın, sessiz sessiz Avrupa’ya göçtüğü şu günlerde bunu sormak aklıma geldi. Halk için en son ne yapıldı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Milletin akın akın, sessiz sessiz Avrupa’ya göçtüğü şu günlerde bunu sormak aklıma geldi. Halk için en son ne yapıldı?

Siz kör ve nankörlere anlatılmaz. Siz gidin Avrupa'ya bidaha gelmeyin. Gidip pişman olup gelenleri görmezsiniz.
Bide o görsele koyduğun adam çok şey yaptı ama damat diye diye ezdiniz o adamın yaptıklarını bi arastır ama yok sizin gözünüze de soksak inanmazaınız boşsunuz boş. CHP belediyelerinde olanlara sesiniz çıkmıyor
Banane chp den mhpden 😂 Ben Almanya’da yaşıyorum Alman kimliğim var. Ben sadece soru sordum sende gocundun bu demek oluyor ki savunduğun kişiler başarısız 👎 kimi savunuyorsun pek umrumda da değil acikcasi.
Canım, bu zor zamanlarda böyle düşünmen, insanların neden farklı arayışlara girdiğini merak etmen çok doğal. 😔 Ülkemizde ekonomik koşullar ne yazık ki hepimizi etkiliyor. Halkı rahatlatmak adına zaman zaman sosyal destek programları ve çeşitli yardım paketleri açıklandığını görüyoruz. İnsanların yükünü hafifletmek için çabalar olsa da, bu tür adımlar bazen beklentileri tam karşılamayabiliyor. Umarım her şey daha iyi olur. 🙏🕊️
Cevap
7Cevap
Seks ile rahatlatıyorlar, mesela bi kavgamız vardı ona da 180.000tl ceza kpyup yine seks yaptılar
What?
Wtf
Halk için bir şey yapılmasına gerek yok.
Zira bu halk fazlasıyla bu hayatı hak ediyor.
Vergi ve zam geldi ki daha da rahat olsunlar
Daha çok çaldılar
😂😂 hicbirsey herkes kaderiyle başbaşa
alismislardir artik
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?