Önceden memleketimize Osmaniye’ye gelince evlerde kahvaltıda sucuk, sucuklu yumurta, omlet, 3 çeşit beyaz peynir, kaşar peyniri, 5 çeşit reçel, domates pişirmesi, sövüş, 2 çeşit zeytin, pişi sadece kuş sütü olmazdı.
Son 2 senedir kuru reçel, ucuz Hatay peyniri, ucuz tost peyniri, çay, zeytin dışında bişey olmuyor…

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet aslında ekonomik kutuplaşma gerçekleşti eskiden 3 tıp ekonomik durum varken artık 2 tıp var orta sınıf kalktı küçük bir azınlık çok zengin halkın geri kalani yoksul oldu
O paralar şimdi telefonlara ve kuoförlere gidiyor eskiden de bunlar yoktu😂😂😂
Aynen 60-70 yaşında insanlar artik her gün telefon alıyor her gün kuaföre gidiyor 😂
😂😂😂 sadece telefon deme bunu faturası var çok para çok😂😂😂
Dedem 90₺ ninem 90₺ 180₺ çok mu?
Mesela eskiden kim gidiyordu kafeler lokantalara sabah kahvaltılar şimdi kahvaltı salonlarında boş masa bulamıyoz😂😂😂
Art iphone 16 pro
Kesin nenede pro 16 vardır göster telefonun😂😂😂
Şaka yapıyom kız kızma 20 yıl önce kötüydü 15 yıl önce iyidi 8 yıldır çok ama çok kötü
7 veya 8 yıl iyi geçti sadece onun haricinde hep kötü
Bu konuyum babamlarda zamanında dillendirmişti. 2001 krizinde bile Türkiye’de kafeler boş değildi. 100-200bin insan kafelere gidiyor diye 70 milyonu zengin sanmak ahm@klıktır demiş zamanında. şu an ülkede 120.000.000 kişi var azınlıklarla beraber. 1000 kişiden 2’si zengin olsa Türkiye’de cafelerde oturacak yer kalmaz 😂
2001 de doğru düzgün kafe yoktu kahve vardı bende kötü diyorum sen niye bana saldırıyosun şaka yaptık ya şuraya biraz stres atıp sohbet atmaya geliyoz burdada siyaset
Bende 2001 ekmek parası bulamıyordum şimdi para içinde yüzüyom ne yapayım yani kim hangi zamanda durumu iyyise ogün önemlidir
Kimine göre iyi kimine göre kötü herzaman öyle oldu bundan sonrada öyle olacak burdadamı siyaset yapalım yani
Dur şunuda sorayım 2000 li yıllarda 5 çocuklu bir ailenin kaç çocuğu ünüversiteye gidiyormuş ya birtane ya da hiç şimdi nerdeyse hepsi gidiyor çocuk okutmak kolaymı nekadar pahalı olduğunu biliyorsun demi eskiyle yeniyi kıyaslamak mümkün olmaz hiç bizaman şimdiki devir israf devri
Ben şimdiyi savunmuyorum zaten yazdım yukarda sadece 7 sene iyydi türkiye yaşam hep kötü dedim ekonomi
Okumadan saldırıyosun
balkan trakya ailesine konuk ol , biz her şeyden kısarız kahvaltı zenginliğinden kısmayız :D :D
*ama konuya gelirsek toplumun satın alma gücü epey düştü tabi bu tartışmaya kapalı
Fakirlestirdiler.. 20. ydir ekonomistim. diyennler ülkeyi bitirdi
Şu an da öyle sucuk da yiyoruz abartmayın
Ben abartmıyorum gördüğümü söylüyorum. Bugün sucuk aldım ev yapımı 450₺ kg fiyatı ve bir daha sucuk yememeye yemin ettirecek kadar rezaletti tadı 😠