Türkiye'de en çok fakirler mi yoksa zenginler mi sömürülüyor?

Kısaca olayı özet geçicem sizi sıkmam istemiyorum...

Ben Almanya'da bir sirkette temizlik ve destek elemanı olarak çalışıyorum. Bizim şirket sadece kış ayları faal olduğu için 1 mayısta kapanıyor 1 ekimde tekrar iş başı yapıyoruz. bu sebepten ötürü 1380€ işsizlik maaşı ve şirketten 700€ destek ödemesi alıyoruz...

6 gündür Turkiyedeyim. Burada sezonluk yazlık fiyatlarına baktim gerçekten fiyatlar korkunç!
Yazlık bu!
Yazlık bu!
Kuzenlerle antalyada tatil sitesinden sezonluk bir ev tuttuk yarısını ben yarısını kuzenler ödeyecek. 4 ay için 40000tlye anlaştık ilanda 70.000 yazıyordu ama sağolsun bir millet vekili aradı ve indirim yaptırdı.

Türkiyede en çok fakirler mi yoksa zenginler mi sömürülüyor?

Sonra manavdan kilosu 40tllik erik aldım inanın hiç tadı kokusu yok! Iğrenç 🤢 Almanyada 400gramlik kutuda 2,89€ ya miss gibi tadı olan erik satıyorlar kilosu 7€ ya geliyor ve ben erik yedim diyebiliyordum!

Sonra biri tavsiye verdi meyve yemek istiyorsan organik manavından al diye gittim bu gün eriğin kilosu 200tl! Deneme amaçlı 100tllik aldım. Gerçekten çok güzeldi aynı Almanyadaki gibi 😊 yediğim erik turkiyede üretiliyor Almanyadaki ile aynı kalitede ama Almanyadaki fiyatın 2 katı!

Bu ülkedeki âhmaklar kandirildiginin ne zaman farkını varacaklar merak ediyorum 🤔
Türkiye'de en çok fakirler mi yoksa zenginler mi sömürülüyor?