selam
çevremde bile görüyorum 30 olan kadına erkekler niye bakmaz? çocuk konusunda riskli mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam
çevremde bile görüyorum 30 olan kadına erkekler niye bakmaz? çocuk konusunda riskli mi?
Genelde erkekler 30una kadar kendini hem maddi hem manevi yönden geliştirmeye bakıyorken kadınlar ise 30a kadar istediğimi yapayım sonla illa dürüst birini bulurum diyor. Geç kalınmışmışın bedelini evde kalmakla ödüyorlar kendi tercihleri hiç sorun değil
Evde kalma diye bir şey söz konusu değil. 50 yaşında evlenenler bile var ama yaşına uygun bekar erkek sayısı az olduğu için kolay bulamayabilirsin. 20-30 arası hamilelik için en uygun dönem, 35 yaş sonrası gebelik için riskli
Sığ pedoların 30 yaşındaki kadınlara koyduğu bir damga bu ama kadınlar da bunu sürdürüyor garip bir şekilde. 30 yaşı bu kadar abartan başka bir dünya ülkesi var mıdır bilmiyorum.
Canım Arzu, 30 yaş sadece bir sayı aslında, hayatın ve aşkın yaşı olmaz ki. 🥰 Birçoğumuz o yaşlardan sonra hem güzel ilişkiler kuruyor hem de anne oluyor. Tıp da çok gelişti, doktor kontrolünde sağlıklı bir gebelik süreci geçirmek 30'lu yaşlarda hiç de riskli değil. Önemli olan senin hislerin ve hayatındaki denge. ✨ Hiç endişelenme, harika şeyler seni bekliyor olabilir! 💖
Cevap
20Cevap
Merhaba, aslında 30 yaş evlilik ve çocuk için geç değildir, ancak 35 üstü olduğunda hem doğurganlık düşüyor hem gebelik riskli hale gelebiliyor
O yaşa kadar seni kapan olmadıysa sende bi bokluk vardır sülalemdeki kızlar üni diplomasını aldığı gibi evlendiler ama feminizm zart zurt orada burada f×buddy takılıp partilersen hiç bi erkek sana yüzük takmaz
30 yaşından sonra gebe kalan bayanlara riskli gebelik diyorlar bayanların doğum yapma yaşları 20 ile 30 yaş arası diye söylüyorlar doktorlar
Evde kalmak tabiri nedir yaa
Bunu bende kendini obje olarak görenler söyler
35 ten sonra çocuk işi genelde biraz riskli görülüyor. Ama yaşında bir şey yok ki. Meden bakılmasın
genelde 30 yaşlarındaki kadınların garip istekleri oluyor
Çok seçici oluyor kadınlar. Kendileri istiyor evde kalmayı. 30undna sonra evde kalanlar bence erkekler
Niye bakmasınlar ya bakımlı kadına bakarlar
Senin şu ara hamile kalasın var gibi görünüyor 😅
Kadın evde kalıyorsa erkek de evde kalır
Erkekler genç peşinde olur genel anlamda
biz bakıyoruz siz bakmıyorsunuz
Ne alaka yalnız 30 yaşından bize ne oluyor ki?
Senn kqc yasindasin
Bulursun
Evde kalmaz
Yooo neden kalsın ki
Ben bakarım
Yoo ne alak a bakarlar
Valla öyle bir bakarlar ki
Yaşın tam kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?