Eşim babasına asla hayır diyemiyor, babasının ilişkisi ve arabam yüzünden boşanmayı mı düşünmeliyim?

Saatli bomba gibiyim, eşim hiç babasına hayır diyemiyor. Babası 69 yaşında, taş çatlasa 60 olsun. Takıldığı bir kadın var, kadın evli. Bunlar işte gezmeye Ankara , Sinop oradan Ağrı'ya gidecekler ama kimin arabasıyla, bilin bakalım, benim arabamla. Benim derken eşimin. Eşim hiç hayır diyemiyor, babasında da Doblo var, bak gitsinler ya Doblo ile, ben de buna sinir oluyorum. Eşimin arabasıyla o k***** gezdiriyor, gel de sinir olma. Eşim de cömertlik yapacaksa benim arabamla yapmasın. Bir yanım tası tarağı topla git babanın evine diyor, bu evliliği son kez gözden geçir diyor. Zaten küçük bir ilçedeyim, kimsem yok. Eşim hem titiz, buzdolabına bile karışır, atar attığını, olan biten yemeği beğenmez. Bir de ne var biliyor musunuz, eşimi babası çağırsa elsiz ayaksız koşar gider, benim ailem olunca konu binde 1 ya da hiç gidilmez. Artık yeter, çok yoruldum.

Eşim babasına asla hayır diyemiyor, babasının ilişkisi ve arabam yüzünden boşanmayı mı düşünmeliyim?