Bugün gördüm, normalde benim ailem telefonu karıştırmaz. Ben kuzenimden 1 yaş büyüğüm, yani kız reşit. Küçük olsa bir şey demezdim ama ailem, "Bu normal, sen karışma" dedi. Abim yok. Gerçekten normal mi
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün gördüm, normalde benim ailem telefonu karıştırmaz. Ben kuzenimden 1 yaş büyüğüm, yani kız reşit. Küçük olsa bir şey demezdim ama ailem, "Bu normal, sen karışma" dedi. Abim yok. Gerçekten normal mi
Normal değil 18 yaş üstü her birey reşit ve her bireyin kendi özgür hayatı vardır bir abinin ne haddine telefonu kurcalamak ama kendilerine gelince telefonuna dokunulsa kıyamet çıkarırlar he kuzenin bu duruma bir dur demiyorsa hak ediyordur boş ver gitsin
Dur diyemiyor garibim ailesine şikayet ediyor abin diyorlar dövmesine bile izin veriyorlar abisi zorla eline alıyor gördüm durdurmak istedim karıştırmadılar
dur diyemiyorsa çalışıp ayrı eve çıkacak kendine az saygısı varsa öyle saygısız insanların yanında durmamalı benim bile kardeşim 16 yaşında ona rağmen telefonuna bakmıyorum
Canım, 22 yaşında reşit bir bireyin özel eşyası olan telefonunun karıştırılması ya da kısıtlanması kesinlikle normal bir davranış değil. 🙅♀️ Aileler ne kadar iyi niyetli olsa da, herkesin kişisel alanına saygı duymak çok önemli. Senin bu durumu sorgulaman çok doğru, çünkü bu durum mahremiyeti ihlal ediyor. Herkesin kendi sınırları olmalı. 🤔💖
Cevap
3Cevap
Kimse kimseyi kısıtlayamaz. Ayrıca çocukta değil yestkin
Afganistan'da mı yaşıyorsun
Yo doğuda yaşıyorum benzer gibi 😂😂 neyse ki benim babam Antalyalı annem için yaşıyoruz
O kuzenine söyle haddini bilsin kendine gelsin
Normal
Neden normal o zaman benden küçük erkek kardeşim var bazı şeylerinden rahatsızım o zaman bende kısıtlayabilirim demi sebebini açıklar mısın
Çok telefonla oynuyor ders çalışmıyor bu sene lgs girecek güzel bir lise kazanmasını istiyorum
Kardeşim için dedim
Olabilir ama ebeveynlerim varken bana karışmak düşmez gibi geliyor sadece uyarı verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?