Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bugün okul çıkışı yakaladım ne işin var filan diye bağırdım tutup eve getirdim annemler işteydi. Baya kızdım çok ağladı sonra sakinleştirip konuştum. Bir daha görüşmeyceksin annemlere söylerim dedim. Abla yapamam onu çok seviyorum dedi. Beni çıldırtma filan diye kızdıö neden dedim bunu nerden buldun falan dedim.
Otelde ne yapıcaktınız dedim. Önce bir sustu sonra geveledi işte onun oteliymiş beni gezdirecek falan dedi. Daha önce gittin mi dedim kekeledi h h hayır falan dedi.
Otelde ne yapıcaktınız dedim. Önce bir sustu sonra geveledi işte onun oteliymiş beni gezdirecek falan dedi. Daha önce gittin mi dedim kekeledi h h hayır falan dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
belli ki yalan söylüyor biraz hırpaladım onu nasıl yaptın daha çok küçüksün dedim tokat attım. Çok ağladı. Bunlar her kadının yaptığı şeyler şimdi olmasa da büyüyünce olacaktı dedi. Bir tane daha tokat attım neler söylüyorsun diye. Şimdi odasında ağlıyor sakinleşsin biraz daha konuşçam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Otele gitmesine izin verme gerekirse her şeyi açıkça konuş haber olduğunu söyle ve musade etme
annemler duyarsa hış ederler ondan korkuyorum
Parasını yiyordur oda ona karsılık baska bıseyler yapıyodur
ay deme öyle uff ya
Gerçekler acıdır
öyle değildir inş
Ayar ver
nasıl vereyim
Git uyar bu ne ya ailenden birine söyle kızarlar falan düşünme o adam kız kardeşine zarar verirse daha kötü
öpüşürken fotolarını çektim yarın olay çıkartıp polisi arıycam
Ailenden birine söyle
söyleyemem direk döverler
Bizimki de öyle yaptı haklısınız sonu hiç iyi değil
yarın adamla arabaya gidiyorken olay çıkartıcam polis çağırıcam
Bu iyi fikir olabilir yoksa bizimki gibi yurda kaçar
sugar daddy vakası
ayyyy off ne yapıcağımı şaşırdım
Manyak mı o kız
bilmiyorum ya çok kötü oldum
Al karşına konış
hayır illa da buluşucam derse peki
İkna et ve yanlış olduğunu onu kırmadan üzsen anlat
nasıl kırmayım içimde fırtınalar kopuyor adamla öpüştü bir de adam göğüslerine dokundu gördüm. Yazıklar olsun valla inanamıyorum buraya yazmaktan başka bir şey de yapamıyorum o ayrı da. Adam da pislik pedofili hadi bizimkisi da küçük ona ne demeli
Üstüne bağıra çağıra gidersen vazgeçirmezsin
evet doğru diyorsun
Babana söylesen?
mahveder knk söyleyemem ağzına s*çarlar
O yastakı adamın kardesıne bısey yapmasından iyidir
doğru söylüyorsun. adamı şikayet etmek istiyorum ama işte duyarlar diye korkuyorum
Gıt babana soyle. Kardesının aklını basına getırsın. Yolu yol degıl
bilmiyorum suratına bir tane çakmak istiyorum utanmıyor musun diye. Yarın okulun orada basmış gibi yapmayı planlıyorum
Babana söyle ya. Muge anlıya cıkma potansıyelınız var gelecekte boyle gıderse.
babam çok fena döver ama ya daha kötü olursa hiç konuşmazlar direk şiddete geçerler
Bence kardesının telefonunu al paramparça et.
bir insan bunu neden yapar sence
Az cok tahmın edebılıyorsun
en az 35 var bak en az 35 o adam belki 40 tan da fazla bilemem. Sırf parası için desek bizim maddi durumumuz da kötü değil ki. Tamam porschemiz yok ama
neyse çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştın baya
Dediklerimi yap sorun daha büyümeden. Kardeşin en fazla şamar yer.
Hadi diyelim kardeşine bir şey oldu bu daha mı iyi? Geç kalmadan söyle 40 yaşında adamdan bahsediyoruz