16 yaşındaki kardeşim 35-40 yaşlarında bir adamla görüşüyor ve telefonunda?

Arkadaşlar geçen kardeşimi ben alayım dedim okuldan gittim okula bu yürüdü kapının önünde duran 35-40 lık bir adamla sarıldı adam boynundan öptü sonra adamın arabasına bindiler. Adamın arabası baya pahalı bir model yani böyle birini nasıl buldu onu ayrı adamla bu denli yakın olmasını ayrı anlamadım. Eve geldiğimde de görmemiş gibi yaptım bugün onu. Belli adam okuldan alıp eve bırakmış ertesi gün de takip edeyim dedim ben de arabamla gittim yine adamın arabasına bindi bizim evden 1 mahalle ötesinde durdurdu adam arabayı kardeşimle öpüşmeye başladı ben şok oldum adam babası yaşında. Sonra arabadn indi benimki eve yürüdü. Tuttum kendimi belli etmedim dahası da var mı diye çünkü adam çok büyük korkuyorum. Gece gizlice telefonunu karıştırdım normalde hiç böyle şeyler yapmazdım ama beni mecbur bıraktı. Telefonunda adamla sadece son konuşmaları vardı silmiş öncelerini. Adam özledim foto at yazmış benimkisi de açık saçık bir foto çekilip atmış adam buna seni göreceğim anı çekiyorum falan demiş bu da seni seviyorum falan demiş adam yarın otele geçiyoruz sıkıntı yok dimi yazmış bizimki de yok geçiyoruz yazıp gülücük koymuş. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bugün okul çıkışı yakaladım ne işin var filan diye bağırdım tutup eve getirdim annemler işteydi. Baya kızdım çok ağladı sonra sakinleştirip konuştum. Bir daha görüşmeyceksin annemlere söylerim dedim. Abla yapamam onu çok seviyorum dedi. Beni çıldırtma filan diye kızdıö neden dedim bunu nerden buldun falan dedim.
Otelde ne yapıcaktınız dedim. Önce bir sustu sonra geveledi işte onun oteliymiş beni gezdirecek falan dedi. Daha önce gittin mi dedim kekeledi h h hayır falan dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
belli ki yalan söylüyor biraz hırpaladım onu nasıl yaptın daha çok küçüksün dedim tokat attım. Çok ağladı. Bunlar her kadının yaptığı şeyler şimdi olmasa da büyüyünce olacaktı dedi. Bir tane daha tokat attım neler söylüyorsun diye. Şimdi odasında ağlıyor sakinleşsin biraz daha konuşçam.
16 yaşındaki kardeşim 35-40 yaşlarında bir adamla görüşüyor ve telefonunda?