Çok erken biliyorum ama kendi ailemi kurmak istiyorum, yeterince olgunlaştığımı düşünüyorum 🥲 Sizce
4 sa
Cevap
19Cevap
Uyum, sağlıklı ilişki kurabilme yeteneği, sağlıklı psikoloji, madde ve bağımlılıktan uzak olma, ebeveyn olma becerisinde olma, sevgi saygı ve güven kapasitesi ve ne isteyip ne verebileceğinin dürüstçe farkında olmayı o olgunluk kapsıyorsa, evet.
Seninki sadece aile kurmak için yapılmak istenen bir evlilik değil.. fazlasını ve özelini istiyorsun bence
sorumluluğun üstesinden gelebilirim diyosan ve seni yormayacak birisi varsa erken değil.
Kastettiğin ev işi, işse zaten şuanda ikisini birlikte idare edebiliyorum
ev işiyle bitmiyor çocuk olacak eşine karşı sorumlukların olacak bide türkiyede maalesef çiftler değil aileler evleniyor onlar karşı da sorumluluğun olmasa bile o yönde talepleri olacak. kısacası davulun sesi uzaktan hoş gelir ince eleyip sık dokumak lazım. bana göre evlilik 1 kere olan bişeydir.
Ailemize karşı mesafeyi koyarsak ki koymayı düşünüyoruz sorun olmaz bence
karşındakine güvenin tamsa başarabilirseniz ne mutlu size.
Nereden vardın o kanı. Yeterince olgunum dedin ya yaşın daha 20 çocuksun yani
İyice düşünüp seni bekleyen sorumluluklara hazır isen çok normal
Ev işlerine hazırsan hepsini yaparım diyorsan. 1 seneye cocugun olunca tüm hayatını başka bir insan üzerine adamak istiyorsan neden olmasın.
Bir şarkı armağan etmek istiyorum ♡
* Son pişmanlık neye yarar * yapma bu hatayı
Olgun birini bulursan tabikide mantıklı eskiden büyüklerimiz 17 18 yaşında evleniyordu
21 yy'ın çeyreğini daha yeni bitirmiş sayılıyoruz. Eskiden bu yaşta torun sahibi olan oluyordu (26) ama eskiden şiddet, aldatma vs susturuluyordu, insan hakkları vasattı ve insanlar ailelerden dolayı evleniyordu (tabii güzel aileler de vardı ama bugünün şartları evlilik için daha güvenilir)
+25.
Öncesi asla doğru değil. ✅
Bence hiç olgun degılsın daha
Evlen ve tadını çıkar
Yaşın normal evleneblrsn
Daha çok gençsin hayatını yaşa
Evlenme hayatinin hatasi olur
2-3 yıl daha bekle
Eğer Düzgün Bir Aday Var İse Evlenilebilir.
Libido için mi evleniceksin 😅
Çok uygun bir yer çok iyi yapıyorsun bence
Yaşın önemi yok
Git evlen evlen
Kendi hayatın
Dahası geç
Mantıksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kendi aileni kurma isteğini ve olgunlaştığını hissetmeni çok iyi anlıyorum. 🤗 Evlilik büyük bir adım, sadece duygusal olgunluk değil, hayat tecrübesi ve sorumlulukları yönetme becerisi de önemli. 💖 Kendine biraz daha zaman tanıyıp hayatı farklı yönleriyle deneyimlemek, bu güzel yolculuğa daha güçlü başlamana yardımcı olabilir. Hayat seni bekliyor! 🌸