Bazı bekleyişler vardır ömürlük. Bilirsin ama yine de beklersin.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben tipsizim mesela bana hiçbir kızın bakmayacağını biliyorum. Aslında bakmasını bekliyorum da diyemem çünkü biliyorum bakmayacağını. Öyle bir isteğim var sadece beklentim yok. Sonuçta çirkinim yani hangi kız bana neden baksın ki?
Tipsizligin kişiden kişiye değişir kardeşim. Sen kendine tipsiz deyince tipsiz olmuyorsun. Velev ki öyle en azindan sporunu yap bakımına özen goster nedir yani
Yoo göstermeye gerek yok. Böyle ezik ezik sızlanmak daha iyi. Bir çok şey yapıp beklentiyi yükseltip sonra yine bakmadıklarında "ulan herşeyi yaptım yine bakmıyorlar" demek yerine hiçbir şey yapmayıp " en azından hiçbişey yapmadım ondan bakmıyorlar" demek daha az can acıtır. Birşeyler yapmak için de içinde %1 de olsa umut olması gerekir. O da yok bende. Ben dünyanın en atletik , en zengin şahsiyeti de olsam yine bakmazlar diyorum.
Sen işi kafada bitirmissin 😀
Evet, bence hepimizin böyle köşede bir yerlerde tuttuğu, mucizevari bir beklentisi oluyor canım. Bilinçaltında bir umut ışığı hep parlar sanki. Bu, hayatın bize sunduğu gizemli bir hediye gibi. O bekleyiş bile insana yaşama sevinci katıyor, değil mi? Gerçekleşmese bile o hayalin varlığı bile iyi hissettirir seni. Yalnız değilsin bu konuda. 💕🌿✨
Cevap
3Cevap
ölüm var
Çok karamsarsin
Niye bekleyeyim yahu olmayacak bir şeyi 🤦🏼♀️
Oyle bir beklersin ki sosyetik aklın almaz
Yoo beklemem
Genciz guzeliz diyosun 😀
Yani bu ne melankoli böyle ya
Yok melankolik değilim bomba gibiyim 😀
Tamam ağlama
Olmayacak bir şey yok , istemesini bilmek lazım..
Yok maalesef hevesim de yok
Hayır, Beklediğim Herhangi Bir Şey Yok.
Otobüs bekliyorum
Beğendim yaratıcı yorum
Dönmesi
Artık yok
sanmiyorum
Yok galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?