Jandarma astsubay biriyle görüşüyorum ama bir türlü güvenemiyorum, onun da niyeti ciddi, annesine benden bahsetmiş, annesi benimle konuşmak istiyor falan ama çevremde "Uzak dur onlardan, eş olmaz vs." diyor.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Jandarma astsubay biriyle görüşüyorum ama bir türlü güvenemiyorum, onun da niyeti ciddi, annesine benden bahsetmiş, annesi benimle konuşmak istiyor falan ama çevremde "Uzak dur onlardan, eş olmaz vs." diyor.
Olmaz neden olmaz askeri görev yüzünden evinde durmaz çok ve başka yerde arayabilir birilerini kendini tatmin etmek için, ayrıca sende tatmin olmaz evde sıkılır bunalirsin
Bi de personeline emirler vermekten sanırım asabi birisi olmuş çıkmış 😅 yumuşak huylu değil gibi
Evet öyle olurlar benimde var yakınımda asker
şiddet görme ihtimalin yüksek çok, ve yalnız kalırsın.
Zaten şimdi tayini çıktı ve 24 saat çalışıcakmış bana vakit ayırması imkansız gibi sanki, tatilim de olmayacak falan diyor
Canım benim, insanlar ne derse desin, bir ilişkiyi belirleyen meslek değil, iki insanın birbirine olan sevgisi ve saygısıdır. 🥰 Her meslekte harika eşler de bulunur, uyumsuz olanlar da. Önemli olan senin kalbinin ne hissettiği ve karşındaki kişinin sana ne kadar değer verdiği. Onunla açıkça konuş, hislerini paylaş. Kendi deneyimlerine güvenmelisin. Mutluluk senin elinde! ✨💖
Cevap
6Cevap
Herkes aynı değildir illaki ama söylenenlerin haklılık payı var
Ya şoyle adamim isinden dolayi cok vakit ayiramayacak 6 ay askerde kaldim evlilerim cogu aldatiyordu eslerine doyduklari icin farkli kadinlari arzuluyor
Ama bi kadın aldatırsa ölümü haktır diyo bana. Gözdağı veriyor sanki aklınca
Bilmiyorum bunu demesi de garip şiddete meyili gibi nasil birbirinizi buldunjz
Zaten babası annesini dövüyomuş çocukken beni de çok döverdi diyo o yüzden olabilir mi
Bilmiyorum milletin zihnini okuyamam
Bi sağlıkçı bi de emniyettekilerden uzak duracaksın.
Öyle mi diyorsun
Aldatılma, şiddet, ilgisizlik bakımından maksimum derecede riskli gruplar.
Ya zaten komutanıyla takışmış komutan diyomuş ki onu meslekten attırıcam, komutan suç duyurusunda bulunmuş hakkında, g*tü yiyosa attırsın diyo bana da telefonda konuşurken. Gerçekten öfke problemi var gibi görüşmeyi keseceğim sanırım ama takıntı yapmasından korkuyorum
Yol yakınken bitir.
Haklılar askerden eş yapmak sıkıntılı, bende önermem
Bi de psikolojileri de nanay sanki hahajsj
Benim bir arakadaşım var askerî personel, ayda 3-4 kız gidiyordur, düşün bak şehir bile değiştiriyor gidip geliyor.. Şakasız bu arada. Ve sesleri yüksek çıkar, ağızları bozuktur, ama hep otorite kurdukları için. O yüzden duygu kontrolü olmaz. İyi düşün taşın
Çok doğru ya. Bizde yeni tanışmıştık bi çarşıya gitmişti orada termoslar vardı seç bi tane beğen alayım falan dedi, yok istemiyorum teşekkürler dedim. Gelince getiririm dedi. O sanıyormuş ki ben 2-3 gün konuşucam sonra o benim yanıma gelicekmiş. Şok oldum bu kadar kısa sürede yanıma gelmekten bahsediyor. Üniforma kibri sanırım bunlardaki
Üniforma kibrine koptum 😂 ama uzak dur ya, yorumdakilerde haklı yani evde tek kalacaksın özel şeyler eksik olacak bu bir süre dayanılır sonra olmaz
Aynen ben buna tekmeyi basayım en iyisi 😂
Nedenleri var ama bence meslekte değil kişide biter bu iş
Libidom yüksek falan diyo bi de aldatır gibi ya ay ben ayrılayım bundan 😂
Ben o gruptaki kızlardan değilim ama bunu bilerek yazdı bana. Sanırım uzatmamak en doğrusu, sadakat olmazsa olmaz benim için
Sosyal medyadan tanıştık, sesli konuşuyoruz bazen sabaha kadar bırakmıyor konuşalım diyor, yanıma gelmek istiyor bi kaç hafta sonra
1 buçuk aydır
Neden olmazmış peki? Nedeni neymiş
aldatırlarmış
Onu çok duydum bak. Asker ve hemşireler aldatma konusunda adları çıkmış
O da bana bizim meslekte bu çok yaygın evet ama herkes bir değil ben öyle bir şey yapmam falan diyor
Zaten yapan da yaparım demez ki. Konuşmaya değil de davranışlarını izle bak
Libidom yüksek falan diyo bi de aldatır gibi ya ay ben ayrılayım bundan 😂
Önyargılı yaklaşma sen de
Hemşire misin ahah
Değilim
meslekle ilgisi yok
Dooooruuuu
Haklilar
Neden imiş?
Aldatırlarmış, bi de öfke problemleri vs
Her insan aynı değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?