Abim ve kardeşim Rusya’ya gittiler ve geri dönemeyecekler 5 yıl boyunca. Ben de bugün nişanlıma onları çok özlediğimi zaten önceden söylemiştim ve bugün pasaport çıkart kendine ileride gideriz belki onları görmeye dedim. Kiracıları ve kendi evleri var, durumları iyi. Bundan önce dedim ki araba alırım demişti, ben de tamam dedim, olmazsa senin bileziklerini satarız öyle alırız. Ben yok vermem dedim, tartıştım biraz. Sonra bir şey demedim daha, nişan olmamıştı. Ablam da saçmalama dedi, seni paragöz olarak bilmesin dedi, ben de konuyu kapattım. İleride paylaşırız dedim. Bugün de ileride gideriz, kardeşlerim benim nişana da gelmedi dedim. Belki bileziklerini satarız dedi, 2 kez dedi bunu yine. Ben de hayır olmaz dedim, o zaman gitmeyiz ben evlenmeden önce giderim, ailemle bunu konuştum sen gelmesen de olur dedim ya da evlendikten sonra ailemle de giderim dedim. Ben de gelirim dedi, ben de sen bilirsin dedi. Ben de kızdım, dedim bak bu 2 kez oldu bilezik satarız bilmem ne, ne oluyor ya dedim, hiçbir şey istemiyorum dedim, cümlelerini kurarken dikkat et dedim. Sizce tepkim doğru mu? Sonra özür diledi, zahmet oldu dedim.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer