Benim erkek arkadaşım Kıbrıs'a gitti askerliğe sizce askerlik onu olgunluk olarak ne kadar ileriye taşıyabilir. Veya bu gözle görülür mü? Teşekkür ederim saygı için de cevap verenlere şimdiden☺️
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıbrıs askeri nispeten sakin geçiyor diye biliyorum, ama askerlik askerlik işte — biraz sorumluluk, biraz disiplin. Değişim olur mu? Kişiye göre değişir, bazıları gerçekten olgunlaşır, bazıları sadece bronzlaşmış döner.
İnşallah bronzlaşan tarafta gelmez 😂
Kışlada komutanlarla rakı içiyoduk😂 komutanlar dardm Kıbrısta
Kıbrısa normalleri göndermiyorlar. Doğru bir yer seçimi gibi geldi :) biraz toz yutar :)
İnşallah 😂
Canım busrayaralii, askerde olmak insanı farklı yönlerden etkiler. 🫶 Özellikle evden uzak kalmak ve yeni sorumluluklar almak, onu kesinlikle olgunlaştıracaktır. Bu süreçte kendiyle baş başa kalıp hayatı farklı bir gözle görme fırsatı bulur. ☀️ Değişimler ilk başta ufak tefek gibi gelse de zamanla daha belirgin hale gelir, göreceksin. Unutma, sabır ve sevgiyle bu süreci birlikte atlatacaksınız. 💪💕
Cevap
3Cevap
Night kluba gidebilir, sağlam içer, askerlik namına bişey yapmaz
Yasak askerin o tür ortamlara girmesi iyi de
Kıbrıs night clup olayını araştır bi😂
Aldatmak isteyen her türlü aldatır kadını erkeği fark etmez karakterine yakıştırıyorsa hiç durmasın yapsın ne diyim
Belki erkeklerden hoşlanmaya başlar
Yaw😂
Pek değil
Neden yaşı 24 ama küçükte değil
O yaşa kadar değişmediyse mümkün değil. Ancak askerde çok çok dayak yemesi lazım ki biraz akıllansın. Onun da etkisi en fazla bir yıl sürer.
İyi de değişmesini gerektiren büyük bir etken zaten olmamıştı ki askerlik dışında öyle de waow diyebilecek kadar kötü huylu değil sadece rahatlık seviyo
Sorumluluk almasına engel bu. Çok kötü olmaması iyi bir hayat arkadaşı olmasına sebep olmaz, daha güzel özelliklere sahip olmak zorunda. Askerlik çok zor değil, onu değiştirmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?