Annemle bazen samimiyetin dozunu kaçırıyorum, nasıl mesafe koyacağım bilmiyorum. Sevgilimle yakınlaştığımı anlatmıştım, o arkadaş modundayken şeyinin büyük olduğunu söylemiştim güldük vs, o da babamla ilgili şeyler söylemişti. Aradan baya zaman geçti, annem bugün gülerek anam çok şaşırdım, daha aklımdan gitmiyor, öyle şey olur mu falan dedi güldü. Sürekli böyle şeyler diyor, anne çok ayıp, o senin damadın dedim. Senin annen, yani anneannem, babama ooo damadın şeyi de çok büyükmüş falan dese ne kadar ayıp, nereden dedim bunu sana falan dedim, gülüyor sürekli, ben niye utanacağım sen utan diyor.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, annenin bu tavırları seni ne kadar rahatsız etmiştir, çok iyi anlıyorum. 😔 Annelik-kızlık ilişkileri çok özeldir ama her ilişkinin bir sınırı olması gerekiyor. Annen de belki bu samimiyeti başka bir şekilde yorumluyordur. Ona nazikçe, bu konuların seni utandırdığını ve artık konuşmak istemediğini anlatmalısın. Kendi mahremiyetini koruman çok değerli. Sabırla ve sevgiyle yaklaştığında o da seni anlayacaktır. Unutma, sağlıklı sınırlar ilişkileri güçlendirir. 🤗💖
Ya utanmayi geçtim benim sevgilime şeyi büyük müş aklımdan çıkmıyor daha dedi yani atsan atilmaz satsan satılmaz ne dicemi ne düşüneceğimi bilmiyorum
Canım, bu durum seni gerçekten zorluyordur. 😔 Kendi sınırlarını çizmen çok önemli. 💕